Skoda Monte Carlo

Едно недоразумение на колела - електромобил за 100 долара!?

Едно недоразумение на колела - електромобил за 100 долара!?

Едно недоразумение на колела - електромобил за 100 долара!?

Реклама Nissan X-Trail
xС едно зареждане тази електрическа “кола” може да измине до 60 км. Става дума за интересен продукт, появил се в платформите за онлайн пазаруване - миниатюрен електрически автомобил с необичаен дизайн, чиято цена е само 100 долара. Разбира се, това е само началото на финансовия въпрос около модела.

Тази китайска електрическа кола на практика е най-достъпната в своя сегмент. На тази цена обаче не всеки ще може да я получи. Всъщност, освен цената на колата, трябва да се плати и за доставката й. Тук започва забавлението - в някои региони на света цената й може да достигне 4000 долара. Така че няма да можете да си купите модела за атрактивната сума от 100 долара.

Габаритите на мини електрическия автомобил са 2133 на само 900 мм. Кабината е едноместна, всъщност това е моторизирана инвалидна количка с кабина. Налице са две отварящи се отзад врати, четири 10-инчови джанти, дискови спирачки, фарове и огледала за обратно виждане. Следователно официално това EV може да се кара по градски пътища.

Автомобилът се задвижва от електродвигател с мощност 1,3 к.с., което му позволява да достигне максимална скорост от 40 км / ч. Задвижването е на задните колела. С едно зареждане тази китайска електрическа кола може да измине до 60 км пробег. Във всеки случай ползването на такова превозно средство едва ли е абсолютно безопасно... Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024