Skoda Monte Carlo

Новата Toyota RAV4 "Adventure" е с хибридно задвижване

Новата Toyota RAV4 "Adventure" е с хибридно задвижване

Новата Toyota RAV4 "Adventure" е с хибридно задвижване

Реклама Skoda Stock
Нов модел на Toyota RAV4 ще бъде пуснат на пазара през 2022 г. Той съчетава независими дизайнерски акценти със здрав, удобен интериор и типичното за марката хибридно задвижване.

Лицето на новата версия на RAV4 се характеризира с изцяло черна решетка на радиатора. Емблемата на Toyota се премества от предния капак в централно положение, от което се простират две хоризонтални ленти. Новите черни рамки на фаровете за мъгла и посребрената защита на шасито подчертават здравия SUV характер, както и матово сивите 19-инчови алуминиеви джанти в сега по-широките арки на колелата.

Двуцветната боя на RAV4 "Adventure" е уникална - докато каросерията е в "Urban Khaki", покривът, A-колоните и задният спойлер са боядисани в "Dynamic Grey" – един израз на почит към класическата Toyota FJ40 Land Cruiser. В интериора има специална черниа тапицерия на удълбочените седалки, които са от висококачествена изкуствена кожа. Декоративните шевове в оранжев цвят създават хармоничен интериорен контраст.

Изпитаното хибридно задвижване на Toyota поема задвижването, което в RAV4 "Adventure" е стандартно свързано с друг малък електродвигател на задната ос и по този начин имаме налице интелигентно задвижване на четирите колела. Комбинацията от електродвигатели и 2,5-литров четирицилиндров бензинов двигател развива системна мощност от 163 кВт / 222 к.с. Товарът на теглено ремарке със спирачки е до 1650 килограма.

С RAV4 "Adventure" Toyota иска да продължи историята на успеха на най-продавания SUV в света, която започна през 1994 г. След повече от два милиона продадени бройки, настоящото поколение модели съчетава иновативния и новаторски дух на оригинала с първото хибридно задвижване в сегмента. Според производителя това прави RAV4 Hybrid най-продаваният електрифициран SUV на всички времена. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024