Skoda Monte Carlo

Mercedes-Benz S-Class S 680 Guard 4Matic е суперброниран!

Mercedes-Benz S-Class S 680 Guard 4Matic е суперброниран!

Mercedes-Benz S-Class S 680 Guard 4Matic е суперброниран!

Реклама Skoda Stock
10-слойно стъкло и супер здрава броня – това предлага най-защитеният Mercedes-Benz S-клас. Този седан с пълно задвижване може да издържи обстрелване от автомат Калашников и снайперска пушка.

Според компанията това е най-сигурният луксозен автомобил, който съществува в света! Машината има максимално ниво на балистична защита за леки автомобили от стандарта VPAM VR10, който предвижда инсталирането на 10-слойно стъкло и броня с дебелина 18-23 милиметра. От компанията твърдят, че такава S-класа не се страхува от обстрел с бронебойни запалителни куршуми от пушка SVD - размер на патрона -7,62x54 милиметра, и от стрелба по нея с автомат Калашников.

Като част от представянето на новостта автомобилният производител демонстрира колко яко е стъклото на седана - дебелината му е 10 сантиметра вместо предишните шест сантиметра при предшественика си. Друго нововъведение са хидравличните електрически прозорци, които са заменили пневматичните.

Седанът е обут в специални гуми Michelin PAX с технология run-flat - дори при пробив и с повредени джанти, колата ще измине поне 30 километра. Други полезни опции включват пожарогасителна система, вграден кислороден резервоар, който осигурява автономно подаване на въздух в кабината в случай на авария, стойки за флагчета и специални сигнали. Сред подобренията спрямо стандартния модел са подсиленото окачване и модифицираната трансмисия. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024