Skoda Monte Carlo

Ford ви обажда, че посягат на колата ви!

Ford ви обажда, че посягат на колата ви!

Ford ви обажда, че посягат на колата ви!

Реклама Skoda Stock
Ford е разработил система за сигурност, която предупреждава собственика на автомобила чрез смартфон в случай на посегателство върху колата, а това позволява бързи реакции.

Системата се нарича SecuriAlert. Това е система за сигурност, свързана със смартфона на собственика на превозното средство, който вече се предлага за първи път за автомобили на Ford, след като е бил на разположение за търговски превозни средства на Ford от началото на годината.

След активиране SecuriAlert изпраща известие до смартфона на собственика на превозното средство веднага щом системата идентифицира необичаен процес, като например опит за отваряне на вратите на превозното средство. Това дава на клиентите добро усещане за сигурност, дори когато колата е паркирана извън полезрението или слуха им.

„Независимо дали пътуваме през нощта или пазаруваме на паркинг, знаем, че нашите клиенти са загрижени за безопасността на своето превозно средство и съдържанието му“ - казва Ричард Бън, директор на решенията за свързване на дребно на Ford Mobility, Ford of Europe. SecuriAlert използва мрежовата свързаност на Ford, така че собствениците на превозни средства да бъдат информирани незабавно, щом нещо необичайно се случи с колата, докато те отсъстват.

Функцията може да се включва или изключва с приложението FordPass на смартфона според нуждите. Веднага след като системата за сигурност е активна, тя използва съществуващите сензори в превозното средство, за да определи дали например се прави опит за проникване в превозното средство. Чрез модема FordPass Connect, който е вграден в превозното средство, автомобилът незабавно изпраща push известие до смартфона на собственика, ако открие необичайни събития във връзка с неговото превозно средство. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Техника /Technics Камиони / Trucks Електромобили Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Trucks: Зареждане с 1000 киловата!

Апр 23, 2024
Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024
Авто Новини Тестове Техника /Technics Безопасност | Safety

Проучване - ниско е доверието в автономното шофиране!

Апр 19, 2024