Opel Stock

TRUCK EXPO променя представите ни за товарните автомобили

TRUCK EXPO променя представите ни за товарните автомобили

TRUCK EXPO променя представите ни за товарните автомобили

Реклама Skoda Monte Carlo
Нови стандарти за ефективност, безопасност, екология и комфорт на водачите представи най-голямото изложение на автомобилната индустрия в България

Завръщането на TRUCK EXPO, след година на ограничения, надхвърли очакванията на всички. Производителите превърнаха изминалото време в мотор за създаването на технологии, нови модели и иновации в оборудването на търговските превозни средства. Транспортните компании възстановиха поръчките за нови камиони, лекотоварни и специализирани превозни средства, а операторите на флотове се наслаждаваха на удоволствието да управляват в тест драйв най-добрите камиони, автобуси и пикапи в света.

Трите дни на изложението бяха истински празник за автомобилните производители, за професионалните шофьори и за феновете на тежките машини. Професионалистите и гостите разгледаха повече от 150 експоната, разположени на откритите площи на Пловдивския панаир. Особен интерес предизвикаха камионите и автобусите за дълги разстояния, задвижвани с алтернативно гориво, изцяло електрически пикапи и специализирани машини, улесненията при шофиране, телематика, системите за безопасност и сигурност, както и представянето на следващо поколение камиони, съобразени с последните разпоредби на ЕК за масите и размерите на товарните автомобили. Цялата индустрия е насочила усилията си към намаляване на емисиите (CO2), подобряване на ефективността, пътната безопасност, сигурността на пътниците и товарите, комфорта на водача в новите превозни средства.

„Това е водещата платформа за товарни превози в България и мястото, където се срещат експертите в бранша и хората, които вземат решения от цялата транспортна и логистична индустрия. Искахме да им покажем какво сме постигнали за тези две години. Личният контакт между изложители и посетители е много важен и затова се радвахме да възстановим „TRUCK EXPO” в календара на ежегодните автомобилни форуми“, казаха от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, организатор на изложението. Като най-голямото събитие в сектора, „TRUCK EXPO 2021” постигна много добър резултат за дилърите и търговците на товарни автомобили. „Надяваме се този автомобилен форум да повлече крак и да задвижи колелата на цялата автоиндустрия в България и в Европа. Интересът на собствениците на флотове и сключените сделки показват, че икономиката започва да се възстановява и с бързи темпове се стреми към нивата преди пандемията, което е добър знак“, подчертаха още от ААП.

На финала на третия, заключителен ден на изложението, бяха изтеглени и наградите за посетителите. Деветима късметлии от София, Пловдив, с. Камбурово, Ихтиман и Омуртаг спечелиха полезни вещи и аксесоари за автомобили от представителите на DAF, МАN, SKANIA, IVEKO и MЕRCEDES-BENZ за България. Светослав Паунов от София грабна голямата награда на „TRUCK EXPO 2021” – билет за предстоящия старт от Формула 1 на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща.

*Източник: TRUCK EXPO 2021 Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии