New Dacia Duster

Допълнително спокойствие със системата SecuriAlert на Ford (Видео)

Ford SecuriAlert

Ford SecuriAlert

Реклама Skoda Monte Carlo
Актуалното технологично ниво на системите за свързаност в автомобилната индустрия открива наистина впечатляващи възможности за интеграция на нови функционалности.

Поредната новост в портфолиото системи на Ford, които обещават допълнителна сигурност, а и спокойствие, за клиентите на марката е функционалността SecuriAlert на бордовата система FordPass Connect.

След напускането на своя автомобил, клиентът има възможност да активира SecuriAlert от мобилния си телефон и приложението FordPass. След задействането на режима, бордовата система на превозното средство използва вградените в него сензори, за да регистрира опит или неправомерно нахлуване в купето му. При такова, системата използва интегрираната система за свързаност FordPass Connect и изпраща известие, в това число с последните координати на автомобила, към мобилния телефон на собственика.



От Ford споделят, че функционалността SecuriAlert, която беше лансирана първо при лекотоварните автомобили на Ford, изпраща известие към собственика, дори когато бъде направен опит за отваряне на колата с ключ, което представлява допълнителна защита при опит за кражба или нахлуване в купето с откраднат или клониран ключ. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024