New Dacia Duster

Elaris Zhidou – евтино на ток ама на тесничко! - видео

Elaris Zhidou – евтино на ток ама на тесничко! - видео

Elaris Zhidou – евтино на ток ама на тесничко! - видео

Реклама Opel Stock
Доставчикът на електромобили Elaris предлага на бизнес клиентите от секторите на здравеопазването и социалните услуги оферта, която всъщност не могат да откажат. Става въпрос за малкото електрическо превозно средство Zhidou от Китай. Това се предлага в Германия например за три хиляди петстотин и петдесет евро с ДДС.

Хиперкомпактният двуместен автомобил има двигател с мощност 36 кВт / 49 к.с. и развива максимална скорост до 102 км / ч. Според стандарта WLTP пробегът му с едно зареждане е 225 километра. Наистина мъничкият Zhidou в зарядната станция съвсем не е бърз. Необходими са осем часа, за да презаредите батерията си от 27 кВтч. Това изисква добро планиране в ежедневието - особено за целевата група за различни социални услуги.

Според Elaris, микро-електричката предлага "пълна информационно-развлекателна система със сензорен екран, камера за заден ход и старт без ключ". Вътре изглежда доста симпатично, с черна синтетична кожа с червени вложки и изчистен обков. Вградена е информационно-развлекателна система с тъчскрийн, безключовият старт е също толкова стандартен, колкото климатика, централното заключване, електрическите прозорци и камерата за заден ход. LED фаровете осигуряват добра видимост, малките гуми на 895-килограмовото мини са монтирани на джанти от леки сплави.




„С тази ненадмината оферта ние предлагаме забавление с електрическо шофиране за най-важните доставчици на услуги в нашето общество“ - казва главният оперативен директор на Elaris Андреас Матис - "С нашия всеобхватен пакет за зареждане от инфраструктура и услуги от нашия партньор Euromaster, ние също така гарантираме, че нашите клиенти винаги ще са безгрижни и устойчиви." Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024