Opel Stock

Това е новият Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

Реклама Skoda Stock
Лекотоварното подразделение на Volkswagen разкри първите подробности за иццяло новото поколение на емблемата си Multivan, което ще бъде първото в историята на модела, налично и в зареждаем (PHEV) хибриден вариант.

С изцяло нов, но все така разпознаваем дизайн, новият Volkswagen Multivan обещава товарна вместимост от до 4053 литра, както и изключително модулен интериор с основен акцент върху трите реда персонално оформени седалки.

С представянето на новата генерация Multivan, лекотоварното подразделение на Volkswagen навлиза в нова ера на своята история, като от компанията коментират, че семейството Bulli ще бъде изградено около три основни пазарни предложения- Multivan, лекотоварният и използван като база за разработката на щемпера California Transporter 6.1 и изцяло електрическия ID.Buzz, който ще видим през следващата година и който ще се предлага както в пътническа, така и в лекотоварна версия.

Основен акцент при новия Multivan е неговата eHybrid PHEV хибридна версия, която обещава максимална мощност от 218 конски сили, както и възможност за движение в чист електрически режим. От Volkswagen споделят, че тази версия на Multivan ще потегля винаги само в чист електрически режим (при наличие на заряд в батерията) и ще бъде в състояние да гарантира ежедневна мобилност в този режим при стандартни изисквания по отношение на пробега. При намален заряд и/или при движение с високи скорости ще се задейства TSI бензинов турбоагрегат.

Новият Multivan ще се предлага също така и в бензинови мощностни версии- 136 и 204 конски сили, а на по-късен етап- през следващата година, ще бъде лансирана и дизелов вариант със 150 конски сили.

В стандартното оборудване на всички представители на Multivan ще фигурира роботизирана DSG предавателна кутия, система Car2X за ранно известяване при опасност на пътя напред, спирачен асистент, система за известяване при неволно напускане на пътното платно, круз контрол и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024