Opel Stock

GTX- Спортните електромобили на Volkswagen

Volkswagen GTX

Volkswagen GTX

Реклама Nissan X-Trail
След утвърждаването на пазара на емблемите GTI и GTE, Volkswagen продължава да развива подсемействата си с анонсирането на обозначението GTX, с което ще се отличават спортно ориентираните представители на изцяло електрическото семейство ID. на гиганта.

Първият GTX автомобил на Volkswagen ще бъде представител на електромобила ID.4, като световната му премиера е планирана за 28 април. Както той, така и всички бъдещите GTX пазарни предложения на марката ще се отличават с наградени дизайн и динамични параметри.

Друга отличителна тяхна черта ще бъде задвижването на четирите колела, което ще работи адаптивно при необходимост от повече сцепление или динамика, но ке може да бъде активирано и ръчно с помощта на допълнителният режим на работа Traction.

"Буквите GT дълго означаваха удоволствие от управлението", коментира Клаус Зелмер, член на управителния борд на подразделението Маркетинт и Продажби на марката Volkswagen. "Сега X изгражда моста към мобилността на бъдещето. Устойчивостта и спортното не се изключват взаимно, а се допълват по интелигентен начин". Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024