Lasurit eshop

BRABUS с тунинг програма за новия Mercedes-Benz S-Class

BRABUS S-Class

BRABUS S-Class

Реклама Honda ZR-V
Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Mercedes-Benz - BRABUS, разкри първите подробности за програмата си за тунинг на новото поколение S-Class. От компанията споделят, че са работили както в посока повишаването на мощността, така и за подобряването на аеродинамиката и ексклузивното изпълнение на интериора.

За новото поколение на S-Class от BRABUS са предвидили пакетът BRABUS B50 за S 500 4MATIC, в резултат на интегрирането на който максималната мощност на флагмана се увеличава до 500 конски сили, а въртящият момент до 590 Нм. В това си изпълнение автомобилът е в състояние да предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.7 секунди, а максималната му скорост на движение остава непроменена на електронно ограничената такава от 250 км/ч.

За дизеловият S 400 d пък е наличен пакетът BRABUS PowerXtra D40, който обещава повишение на мощността с 40 конски сили и на въртящия момент с 50 Нм. След намесата, колата предлага ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.2 секунди и максимална скорост от 250 км/ч.

Новият S-Class на Mercedes-Benz получава също така екстериорен аеродинамичен пакет, специално разработени за автомобила алуминиеви джанти с размери от 19 до 21-цола, променено окачване с намалено до 25 мм отстояние от пътя, както и богат набор възможности за персонализиране на интериора. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Rolls-Royce

MANSORY "оправи" и електрическия Rolls-Royce Spectre

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг BMW

MANHART показа униката MH2 GTR II

Апр 22, 2024
Авто Новини Авто глобус Тунинг MANSORY Porsche

MANSORY представи провокативното кабрио P9LM EVO 900. Ще има само 7 бройки

Апр 09, 2024