Opel Stock

25 години Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito 25

Mercedes-Benz Vito 25

Реклама Nissan X-Trail
През тази година, многофункционалният пътнически и лекотоварен модел Vito на Mercedes-Benz отбелязва своята 25-годишнина пазарно присъствие.

След повече от 1.8 милиона реализирани екземпляра от лансирането си през 1996 година, Mercedes-Benz надгражда версията 2020 година на Vito с добавянето на нови стандартни системи за повишаване на безопасността, в това число Rear Cross Traffic Alert с функция за разпознаване на транспортно средство в мъртвата точка на погледа на водача. Базата е надградена допълнително същ така с автоматична система за задействане на спирачната система в случай на опасност, дигитално огледало за задно виждане, адаптивен DISTRONIC и други.

Актуалната версия на Mercedes-Benz Vito е налична в пет мощностни дизелови версии, като топ предложението обещава максимална мощност от 237 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм, и възможност за изминаването на всеки 100 километра със средно 6.4 литра гориво. Моделът разполага също така с обновена и подобрена инфо-комуникационна и мултимедийна система, 9G-Tronic автоматична предавателна кутия, въздушно окачване AIRMATIC и други.

През пролетта на миналата година, Mercedes-Benz демонстрира новата версия на изцяло електрическата модификация на Vito- eVito, която, в комбинация с eSprinter, ще стане основна част от автопарка на Amazon в ЕВропа. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024