Lasurit eshop

Новата Skoda Fabia - наистина голяма!

Новата Skoda Fabia - наистина голяма!

Новата Skoda Fabia - наистина голяма!

Реклама Skoda Stock
Skoda още не иска да разкрие как точно щe изглежда окончателно серийния вариант на новата Fabia. Няма информация все още за голям брой факти и данни по новия модел, а досега чехите са предоставили само снимки на силно замаскирани прототипи.

Но това вече разкрива някои нови подробности. Например предното и задното осветление могат да бъдат оборудвани с LED технология, ако е необходимо. В допълнение, четвъртото поколение на малкия чешки бедстселър е нараснало с единадесет сантиметра до дължина вече от 4,10 метра, предлага значително повече пространство в интериора и багажно отделение от 380 литра.

Skoda обещава високо ниво на комфорт, модерни информационно-развлекателни и иновативни системи за помощ. Виртуалният кокпит ще е достъпен за Fabia за първи път.

Има и бензинови двигатели с обхват на мощност от 65 до 150 к.с. и, според говорител на компанията, колата има "отлично поведение при шофиране". Най-добрият двигател, 1.5 TSI, познат от много модели VW, е свързан стандартно със 7-степенна роботизирана кутия със сдвоен съединител DSG.

Skoda обещава най-ниския коефициент на въздушно съпротивление в своя клас за новата Fabia. Внимателната, до най-малки подробности, работа по аеродинамиката, например върху долната част на каросерията, и решетката на радиатора с активни ламели в долния въздухозаборник на предната броня трябва да допринесат за значително намаляване на разхода на гориво.

Повишен е изборът на асистиращи системи. "За първи път на борда, например, са системите Travel Assist и Park Assist. В случай на инцидент до девет въздушни възглавници ще предпазват хората в автомобила", казват от дъщерното дружество на VW.

43 от типичните вече за марката на крилатата стрела Simply clever „просто умни“ неща могат да бъдат намерени в новата Fabia. Те варират от USB-C порта на вътрешното огледало през джобовете за смартфон за задните пътници до сгъваемата облегалка на пътническата седалка и многофункционалния джоб под капака на багажното отделение.

Новата Fabia ще отпразнува световната си премиера през май. Производството трябва да започне през юни 2021 г., а продажбите ще стартират през септември. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024