Lasurit

Ford показа RANGER MS-RT (Видео)

Ford RANGER MS-RT

Ford RANGER MS-RT

Реклама Renault Arkana
Европейското подразделение на Ford разпространи информация за поредния си проект със специализираната в разработката на състезателни автомобили компания MS-RT, основен акцент в който е актуалното поколение на легендата RANGER.

От Ford споделят, че новият Ranger MS-RT се явява върхова версия в гамата на най-продаваното пикап предложение в Европа, но за разлика от офроуд варианта Ranger Raptor, тук основната площадка за игра на многофункционалната кола са класическите пътища и улици.

Като база за разработката на Ranger MS-RT, който ще бъде лансиран на европейския пазар през лятото на тази година, е Ranger Wildtrak, като са запазени основните достойнства на колата. Екстериорът на специалния пикап се отличава с изцяло новото оформление на челната решетка, нанесени са корекции по страничните части, в това число нови вежди на калниците и странични престилки, добавени са 20-цолови OZ спортни джанти и други.

Интериорът на RANGER MS-RT се отличава с кожена тапицерия с контрастен оранжев шев, предни седалки с подгряване, система за индиректно осветление, специално изпълнение на подовата настилка и други.

RANGER MS-RT е оборудван с върховия двулитров EcoBlue Bi-turbo дизелов двигател с максимална мощност от 213 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм, система за задвижване на четирите колела, а 10-степенната автоматична предавателна кутия е позната от Mustang.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024