Lasurit eshop

DS Automobiles анонсира нов DS 4

DS4

DS4

Реклама Skoda Monte Carlo
DS Automobiles обяви името- DS 4, на новия си луксозен автомобил от C-сегмента, който ще бъде поредното пазарно предложение на марката, оборудвано с E-TENSE електрифицирана система за задвижване.

От DS Automobiles коментират, че DS 4 ще представлява среща на френския лукс и технологиите с добавена реалност, изпълнена в предизвикателен дизайн. Новият автомобил е разработен за клиенти които търсят стил, изчистени форми, интуитивност, технологичност и удоволствие от управлението.

DS 4 е разработен на нова версия на модулната EMP2 платформа, която позволява интегрирането на различни като работа задвижващи агрегати, като в същото време може да бъде постигната отлична аеродинамика на базата на желаните пропорции. Новата платформа позволява също така интегрирането в конструкцията на множество компоненти направени от композитни материали, като се запазва структурната якост на купето.

От DS Automobiles споделят, че една от версиите на DS 4 ще бъде изпълнена със зареждаема (plug-in) хибридна задвижваща система, в която ще бъдат включени четирицилиндров турбоагрегат със 180 конски сили и електромотор със 110 конски сили за обща максимална мощност от 225 конски сили. В чист електрически режим тази версия на новия модел ще може да измине над 50 километра.

DS 4 ще разполага също така с иновативна DS IRIS инфо-развлекателна и комуникационна система, която ще позволява контрол с глас и жестове, както и с асистент за автономно управление от Ниво 2, система за нощно виждане DS NIGHT VISION, DS MATRIX LED VISION предни светлини и други. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024