Lasurit eshop

Колата мечта си отива?

Колата мечта си отива?

Колата мечта си отива?

Реклама Nissan X-Trail
Децата се учат още в ранна възраст да оценяват красотата на колите мечти. Но какво ще стане, когато малките пораснат? Те бързо забелязват, че няма мечтани спортни коли на изгодни цени. Луксозните предмети от марката Bugatti например струват няколко милиона евро. Прагът на финансовата болка, разбира се, е достигнат отдавна за мнозинството и така тези превозни средства остават недостижима мечта за повечето хора.

Така че не е изненадващо, че за хората в Германия автомобилът все повече се превръща в транспортно средство и по-малко в обект на желание. Само 42 процента от шофьорите в Германия мечтаят за много специална кола, която абсолютно искат да притежават или поне искат да карат. Това беше резултатът от текущо проучване на Forsa от името на CosmosDirekt. През 2016 г. 51 процента от анкетираните са заявили, че имат автомобил мечта.

На въпроса кой модел е мечтаният автомобил, тези с надписа „Произведено в Германия“ излязат начело. Феновете на автомобилите най-често мечтаят за Audi (12,0%), Mercedes (девет процента), BMW (осем процента) или Porsche (осем процента). Новата марка Tesla попадна в списъка с желания на автомобилистите в Германия с пет процента в сравнение с 2016 г. А непосилните ценово модели Bugatti дори не се появяват. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024