Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия трябва да се предпази от грешки на работното място
Автор: Екип Ruse24.bg 08:38 / 25.11.2020Коментари (0)734
©
Дневен хороскоп за 25.11, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В пряката ви професионална дейност се предпазвайте от грешки, породени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете с цената на финансови загуби. Не бива да пропускате служебно или лично пътуване заради ината си. Ако го пропуснете ще съжалявате още вечерта. Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

В този ден е добре да си извадите поука от минали грешки и да не се отнасяте безотговорно към финансите си. Очаквайте делово посещение на ваши задгранични партньори. Предварително се запознавайте с крайния вариант на всеки договор, което се налага да подпишете днес, като четете и най-дребния шрифт. Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши приятели да са настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви. 

БЛИЗНАЦИ

На работна среща няма да успеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, въпреки трудностите, които имате на работното място. Не пропускайте допълнителните доходи. Не ви препоръчвам да смените работата си, но не оставяйте без внимание печелившите делови предложения. Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия. 

РАК

Не бива да се опитвате да свършите няколко неща едновременно. Предстои ви наситен с емоции ден. Ще получите признанието и на колегите си и на ръководството заради помощта, която сте им оказали. Бъдете внимателни към новите запознанства, без значение дали са делови или лични.  Отидете на работа в добро настроение. Няма да ви липсват интересни запознанства, но бъдете предпазливи и прозорливи и не си слагайте розовите очила. Ако не сте семейни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си. 

ЛЪВ

Днес сте напрегнати и нервни, с променливо настроение. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с колегите си. Забравете ненужните разговори, както и желанието ви за работа с документи. Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори. 

ДЕВА

Обмислете предстоящото и планирано преди време провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани в делови отношения. Не е изключена подкрепата на влиятелни личности. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Пътувайте! Отношенията ви в семейството и с интимната половинка са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство.

 

ВЕЗНИ

Емоцията пречи на напредъка в работата, свързана с отговорни задачи и ви създава сериозни трудности в общуването. Ако сте упорити, ще си осигурите допълнителни приходи. Силите ви се възвръщат. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в успех. Ще се чувствате добре сред семейството си, ако сте отговорни и откровени когато нещо не ви харесва. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. 

СКОРПИОН

Денят от сутринта е изморителен и напрегнат, но е благоприятен за начинания и преместване на нова работа. Обсъдете намеренията си с компетентни юристи и преценете дали постъпвате правилно. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си, за да не се провалите с някоя не на място изречена дума. Вечерта си останете у дома или излезте на ресторант с вашите близки, особено ако сте избрали заведение в парка. Вечеряйте и се отдайте на почивка и, ако имате настроение, на взаимно желани сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

В този ден обсъдете замислените от вас начинанията заедно с вашите колегите си и началници, ако сте нечии подчинени, бъдете дейни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите разговори са успешни. Разчитайте на интуицията си при изпълнение на поставените ви задачи. Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви ще предизвикват агресивното ви поведение, въпреки че не сте изневерили, но пак някой е "казал". Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Виновни сте си сами. 

КОЗИРОГ

Поставете началото на новите задачи, свързани с ваши проекти, но само след като сте ги обсъдили с вашите началници и колеги. В състояние да предизвикате неочакван обрат в живота си заради неподходящи запознанства с непочтени хора. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви планове. Не се карайте с близките си, които нямат вина за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете семейните спорове. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за трудности на работното си място. Ако не съберете сили да ги преодолеете, сами сте  виновни за бъдещите си проблеми. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите. Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете заради отношението ви и неприязънта ви към ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите.  Имате причина за това и сте в правото си, но не съсипвайте брака си.

РИБИ

Денят ви поднася възможност да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете успехи. Ще ви поднесат информацията, която ви е необходима без да я искате. В професионалния живот успехът няма да ви изостави и в този ден. Очаквайте новина за приходи. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви, а и защото не сте ги поканили на личен празник да ги почерпите. За какво ли не се сърдят хората! Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: