New Dacia Duster

DS Automobiles обяви цените на флагмана DS 9

DS 9

DS 9

Реклама Nissan X-Trail
DS Automobiles обяви, че компанията започва да приема заявки за закупуването на изцяло новия флагман на марката- DS 9. Базовата цена на автомобила, който се предлага с избор между две хибридни и една бензинова версия, е определена на 47 700 евро (цена за Франция), а най-луксозната и скъпа модификация- DS 9 E-TENSE 4x4 360, е оценена на до 80 000 евро.

DS 9 се предлага в хибридни версии E-TENSE 4x4 360 и E-TENSE 225, както и в бензинова PureTech 225 Automatic, а съвсем скоро от компанията ще разширят портфолиото и с още една plug-in хибридна версия- E-TENSE 250.

Благодарение на батерията си с капацитет от 11.9 kWh, DS 9 E-TENSE 225 е в състояние да предложи автономност в чист електрически режим от 48 километра, а в хибриден изминава 100 километра с разход на гориво от едва 1.5 литра.

Хибридната задвижваща система на DS 9, първите доставки на който ще бъдат осъществени още през този месец, предлага работа в три основни режима, като електрическият е активен по подразбиране при стартирането на автомобила. Hybrid режимът предлага оптимален баланс между работа на двигателя с вътрешно горене и електрическото задвижване, а Sport дава всичко, на което е способна хибридната система.

При разработката на интериора на DS 9, марката е заложила на най-доброто, което може да предложи като материали и възможности за персонализация, като сериозно е наблегнато на естествената кожа, специален шев Pearl Stitching, специално разработената за модела аудиосистема FOCAL Electra и други.

Основен акцент при DS 9, който е оборудван със система за автономно упраление от Ниво 2, е DS ACTIVE SCAN SUSPENSION окачването, което сканира пътя напред и регулира окачването за върхов комфорт в зависимост от това, което предстои. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили Opel Seat

Opel разкрива зашеметяващото следващо поколение Grandland SUV

Апр 25, 2024