Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нови победи за лидерите в лигите на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 12:45 / 24.11.2020Коментари (0)1568
©
Нови победи постигнаха лидерите в лигите на АМФЛ-Варна.

Premier лига

Порто-Ди Ес записа убедителна победа с 10:2 над The Unity в мач 10-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Коцето заби цели пет гола за успеха, четири добави Атанасов, а един - Иванов. За "единството" се разписаха Пенев и Калудов.

Атлетик Провадия победи с 6:3 Интернационал, въпреки че изоставаше с 0:2. Хеттрик за успеха заби Николов, две попадения добави Овчаров, а едно - Кунчев. За провадийци се разписаха ВЛАД (2) и Дичев.

Лига 1

В Лига 1 Лудогорец Доброплодно тресна с 5:1 МФК Импакт Варна. Два пъти точен бе Цачков, а по веднъж - Панайотов, Стоянов и Петков. Почетното попадение за съперника реализира Димитров.

Валекс победи с 9:5 Устрем. Над всички бе Симеонов, който реализира четири попадения, Богданов добави две, а с по едно се отчетоха Кожухаров, Петров и Чакъров. За съперника четири заби Нико, а едно - Йорданов.

Арарат би с 5:2 МФК Пекарни Чочо, въпреки че на полувремето губеше с 0:2 след голове на Алексиев и Мустафов. През втората част по два пъти се разписаха Белолипетский и Тахмисян, а веднъж - Налбандян.

Лига 2

Флотски Арсенал се завърна на победния път в Лига 2, като в този кръг разби със 17:5 iGaming. С по цели пет гола блеснаха трима футболисти - Високия, Паци и Боев, а по веднъж се разписаха Михайлов и Петров. За съперника реализираха Петров (2), Митев, Велчев и Бахов.

Мачкай Гришо удари Devils с 9:3. С шест гола изригна Марков, а по веднъж противниковата врата поразиха Николов, Христов и Александров. За "дяволите" точни бяха Димитров, Касабов и Митко.

Red Partners победи с 4:3 ФК Сборката-Варна. Горанов отбеляза два от головете за успеха, а Шефчето и Анани добавиха по един. За съперника се разписаха Желязков, Чете и Печиняков.

АФК Спартан нанесе пета поредна загуба на Динамо Варна, надигравайки го с 9:5. ФИЛИПОВ заби четири попадения, ГОЧЕВ добави два, а по един - Христов, Йончев и КИРЯКА. За загубилия тим реализираха Попов (2), Иванов, Фудулов и Тодоров.

Лига 3

Лидерът в Лига 3 АМФК Лудата банда победи с 6:4 Пластхим (Аксаково). Попаденията реализираха Ицо (2), Карагеоргиев, Цецо, Замера и Недев. За аксаковци точни бяха Коев (2), Вангелов и Костадинов.

Искра и Вино и мезе записаха резултатно равенство в Лига 3 - 6:6. Мехмедов се отчете с хеттрик за символичните домакини, а с по един гол се поздравиха атака, ДАНЧО и Юсуфов. За "любителите на масата" три пъти се разписа Георгиев, два пъти Стойков, а веднъж - Узунов.

DevLabs записа служебен успех над Fratelli с 5:0.

Березка би Ураган (Невша) с 5:2. Ахчиев отбеляза два гола, а по един за "руснаците" добавиха Великов, Коев и Секов. За Ураган точни бяха Близнака и Анкиша.

Лига 4

ФК Ретро музей би с 5:3 FC DJIEN в Лига 4. Имената си сред голмайсторите записаха Зики (2), Бирата, Godzilla и Тонито. За загубилия тим реализираха Велев, Христов и Ранков.

Бандата на града надигра с 6:4 Ария. С четири попадения блесна Ташков, а с по едно - Илиев и Колев.Автомагистрали би с 9:2 SeaBoyzFC в двубой от Лига 4. Четири пъти точен бе Торес, а останалите голове бяха дело на Жечев, Феномена, Гомес, Архитекта и Скобата. За "морските момчета" се разписаха Пехливаноглу и Станков.

Ла Фурия-Варна би с 6:3 Vinica Tigers. По два пъти реализираха Милушев, Тончев и Христов. За загубилия тим точни бяха Илко, Лео и Алекс.

МЕТРО Варна записа втора поредна и общо трета победа, след като би с 9:8 Братчедите. С цели пет гола блесна Георгиев, а по два добавиха Тони и Красьо. За съперника по два пъти се разписаха Диянов, Ахмедов, Йорданов и Жицата.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: