Lasurit

Ford отказа Mondeo от бензина - видео

Окт 26, 2020
Ford отказа Mondeo от бензина - видео

Ford отказа Mondeo от бензина - видео

Реклама Honda ZR-V
Конвенционалните бензинови двигатели приключиха деня си във Ford Mondeo. Базираният в Кьолн европейски филиал на компанията на Синия овал сега предлага седана с четири и пет врати, и комбито само във вид на пълен хибрид и дизелов двигател.

„Пълното хибридно задвижване е особено привлекателно за онези клиенти, които се стремят към особено добра горивна ефективност, като електрифицират автомобила си, но нямат достъп до външна станция за зареждане у дома или на работното място“, казва производителят.

Офертата в детайли: 2,0-литровият пълен хибрид е предназначен за седана и има системна мощност от 187 к.с. Колата е с NEDC стандартен разход на гориво от 4,1 до 4,5 литра на 100 километра. За комбито и седана с пет врати е 2,0-литровият дизел със 120, 150 и 190 к.с. мощностни нива. Той трябва да гори от 4,4 до 5,6 литра на 100 километра.



Mondeo се предлага във версиите на оборудване Trend, Titanium, Vignale и ST-Line, седанът с четири врати само като Titanium и Vignale.

Роелант дьо Ваард, вицепрезидент по маркетинг, продажби и сервиз в Ford of Europe сподели: "За клиенти, които изминават по-малко от 20 000 километра годишно, пълният хибрид Mondeo е привлекателна опция. Това задвижване предлага възможност за шофиране на батерии и електричество без да се налага да се страхувате от ограничение на пробега". Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Бизнес /Business Honda Volkswagen

Honda Motor Europe обяви кадрови промени

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mercedes-Benz

Нови средни и големи ванове от Mercedes-Benz

Апр 18, 2024