Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Деня минава под голямо напрежение за една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:09 / 26.10.2020Коментари (0)1048
©
Дневен хороскоп за 26.10, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране, а и Меркурий е ретрограден. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи в следващите дни. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимия човек. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства, бъдете внимателни, Меркурий е все още ретрограден. Не е изключено да се почувствате виновни, заради факта, че не сте се включили в задълженията у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет.

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но изчакайте още десетина дни, защото Меркурий е ретрограден, а и не сте решили какво и кога да започнете. Имате време за размисъл. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. 

РАК

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна докато Меркурий е в ретроградно движение. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си, дори и ако ви упрекват, че не е било редно да ги отказвате. По-важно е вие да избегнете трудностите. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами, ако все още не сте омъжени. Бъдете отговорни към половинката си. 

ЛЪВ

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни заради все още ретроградния Меркурий. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи. Неизпълнени обещания към партньора си и децата са причината за конфликти във вашето семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. 

ДЕВА 

Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти, които лесно ще оборите, а може да заведете и дело за нарушение на вашите права, но само го обмислете и изчакайте Меркурий да приключи ретроградното си движение. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате.

ВЕЗНИ

Не ви съветвам да приемате лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата, Меркурий е ретрограден наказва за разсеяността, която може да проявите. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания.

СКОРПИОН 

Заредете се с воля и решителност и променете навиците си в общуването, като започнете от днес, а и ретроградния Меркурий не забранява такива полезни промени. Въпреки шансовете за приходи, денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване. Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости на приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи. Възможни са загуби, ако харчите безразсъдно, особено след като Меркурий е все още в ретроградното си движение и забранява не само инвестициите, а и ненужното прахосване на пари. Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден, заради планираните важни задачи. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте агресивни с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си.

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен за активна работа, заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не очаквайте приходи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите  колеги, няма да успеете да ги успокоите. Не си създавайте проблеми в личните отношения заради слухове. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове. 

ВОДОЛЕЙ

Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции не е благоприятно за вас заради все още ретроградното движение на Меркурий. Напрежението през деня не е причина да сте несговорчиви.  Бъдете внимателни и предпазливи с близките си. 

РИБИ

До обед не уговаряйте срещи. При запознанства, не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения, които нямат общо със сладките приказки на неангажираща раздумка.  Вечерта очаквайте ползотворни делови срещи, но бъдете внимателни, защото ретроградния Меркурий поднася изненади. Не обръщайте внимание на дребните неприятности. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: