Skoda Monte Carlo

Bridgestone лансира мотоциклетните гуми Battlax Sport Touring T32 и T32GT, поставяйки нов еталон в категорията

Bridgestone лансира мотоциклетните гуми Battlax Sport Touring T32 и T32GT, поставяйки нов еталон в категорията

Bridgestone лансира мотоциклетните гуми Battlax Sport Touring T32 и T32GT, поставяйки нов еталон в категорията

Реклама Opel Stock
• Battlax Sport Touring T32 прилага най-съвременната технология Pulse Groove Pattern на Bridgestone за подобрено цялостно представяне на мокри настилки.
• Bridgestone Battlax Sport Touring T32 осигурява 7% по-кратък спирачен път при мокри условия и 13% по-голяма контактна площ на задната гума от предшественика си.
• Специалната гама GT на новите гуми за средни и тежки мотоциклети също се предлага с подобрена производителност и сцепление на мокра настилка, както и 10% увеличение на издръжливостта при износване от предшественика си.

Bridgestone обяви нов еталон в категорията на спортните туринг гуми за мотоциклети - новата Battlax Sport Touring T32. T32, както и специалната гама T32GT за средни и тежки мотоциклети, обединява всичко, от което се нуждае спортната туринг категория по отношение на производителност, увереност и усещане за контакт при всякакви метеорологични условия.

Представяне при мокри настилки от ново поколение

Едно от най-забележителните предимства на Battlax Sport Touring T32 е подобреното цялостно представяне върху мокри настилки в сравнение с предшественика си Battlax Sport Touring T31. Това се дължи на няколко нови и иновативни функции в дизайна на гумата и технологията на сместа.

Гумата прилага най-съвременната технология Pulse Groove Pattern на Bridgestone, която комбинира формата на пулсиращ канал с малки централни дефлектори, за да изравни водния поток в сравнение с този в правия канал и да оптимизира скоростта на оттичане. Това от своя страна спомага за подобряване на насочването и оттичането на водата през гумата, което подобрява сцеплението и намалява коефициента на приплъзване на гумата при мокри и тежки условия.

Въздействието на технологията Pulse Groove Pattern на Bridgestone върху представянето на Battlax Sport Touring T32 при мокри настилки се допълва от подобрения в дизайна на модела на гумата спрямо предшественика ѝ. Повишените съотношения на каналите, заедно с оптимизиране на ъглите между тях, позиционирането им, твърдостта на шарката на протектора, както и 13% увеличение на контактната площ на задната гума, осигуряват увеличена обща контактна площ и връзка с пътя - с подобрено неутрално и линейно поведение при управление - което подобрява общата производителност при мокри настилки.

Предимствата на Battlax Sport Touring T32 на мокро осигуряват на гумата спирачно представяне на мокри настилки, което е със 7% по-кратко от предшественика ѝ, без това да жертва издръжливостта на износване.

Техническите подобрения на Battlax Sport Touring T32 са не само визуални. Огромните усилия по отношение на конструкцията и комбинацията на смесите придават на спортната туринг гума изключителни способности за управление на сухо и мокро, както и отлична стабилност при висока скорост в прави и в завои.

Изцяло специализирана гама GT

За средни и тежки туринг мотоциклети, Bridgestone разработи изцяло специализираната гума Battlax Sport Touring T32GT, с технически характеристики и дизайн на протектора в съответствие с изискванията за тази много специфична категория мотоциклети.

Версията GT също така включва най-съвременната Pulse Groove Pattern технология на Bridgestone, заедно с оптимизирано позициониране и конструкция на каналите за оптимална твърдост на модела, необходима за средни и тежки мотоциклети. Тези предимства, както и много други характеристики при представянето, позволяват на T32GT да има подобрена производителност и сцепление при мокри настилки, както и увеличава издръжливостта на износване с 10% спрямо Battlax Sport Touring T31.

Невероятно представяне при лоши условия

Battlax Sport Touring T32 на Bridgestone предлага гама от всички размери за спортната туринг категория. T32 и T32GT ще се предлагат на пазара в началото на 2021 година.

„Следващото поколение спортни туринг гуми на Battlax, T32 и T32GT, са резултат от технически опит и технологични приложения, които са дефиниращи в развитието на гумите. Чрез значително подобряване на връзката на гумата с пътя спрямо T31, ние създадохме гума, която осигурява невероятна производителност дори при лоши условия. Искахме да дадем на водачите повече контрол и увереност при мокри настилки и тази гума прави точно това. Също така е чудесно, че сме в състояние да предоставим тези предимства на повече мотоциклетисти, разширявайки и в GT гамата“, коментира Нико Туй, ръководител отдел „Мотоциклети“ в Bridgestone EMIA във връзка с направеното съобщение.

*Източник: Bridgestone Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Бизнес /Business Honda Volkswagen

Honda Motor Europe обяви кадрови промени

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Прецизно, уверено, гъвкаво: тестове на динамиката на управлението на новото BMW X3

Апр 18, 2024