Opel Stock

Magna ще прави модела Осеаn на Fisker - видео

Окт 23, 2020
Magna ще прави модела Осеаn на Fisker - видео

Magna ще прави модела Осеаn на Fisker - видео

Реклама Opel Stock
Magna и Fisker работят заедно по производството на електрически SUV, наречен Ocean. Предвижда се производството да стартира през четвъртото тримесечие на 2022 година. Fisker Ocean първоначално ще се произвежда изключително от Magna в Европа. Автомобилът използва архитектурата на електрическия автомобил на Magna в комбинация с адаптивния дизайн на гъвкавата платформа на Fisker (FF-PAD).

„Много се радваме, че можем да работим с Fisker по такъв интересен и устойчив продукт и сме развълнувани да видим какви допълнителни възможности може да предложи това сътрудничество“ - казва Свами Котагири, новият президент на Magna - „Това е отличен пример за нашата стратегия да направим цялото портфолио на Magna достъпно за бъдещи изисквания за мобилност, като същевременно използваме нашите възможности в цялостното разработване и производство на превозни средства.”




Благодарение на водещите на пазара иновативни решения и цялостната си експертиза за превозните средства, Magna има уникална позиция. Повече от 3,7 милиона произведени превозни средства и ноу-хау-то в областта на електромобилността са силна основа за подпомагане на Fisker в развитието и производството на Fisker Ocean.

Според Fisker, Ocean е най-устойчивият SUV в света. Той би трябвало да струва от около 37 500 долара преди данъци и да предлага пробег от около 480 километра с едно зареждане. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024