Opel Stock

Как ще изглежда новата гама от модели на Audi?

Как ще изглежда новата гама от модели на Audi?

Как ще изглежда новата гама от модели на Audi?

Реклама Honda ZR-V
В новата гама на марката ще са запазени известните четири пръстена като търговски знак /има си хас!/. Но в случая гамата на Audi се подлага на основен “ремонт” - поне що се отнася до моделната гама за в бъдеще. И очевидно ще доста промени в листата.

"В първия си работен ден обсъдихме продуктовото портфолио с екипа си. Ние изостряме моделната гама и позиционираме марката Audi по-ясно" - каза новият шеф на Audi Маркус Дюсман - “Броят на вариантите остава почти същият, но тъй като се добавят чисто електрически автомобили, ние премахваме някои от конвенционалните модели. Което в някои случаи със сигурност може и да вреди."

Очевидно TT е в списъка на тези конвенционални модели. „Сегментът му се свива и е под голям натиск“ - продължи Дюсман - "Така че, разбира се, трябва да помислим колко дълго искаме да предложим нещо там - и дали нямаме по-готини идеи за други сегменти."

Според информацията колата вече няма да има наследник. От друга страна, няма опасност за високо продаваните моделни серии. „Модели като A4 и A6 ще останат важни носители на продажбен обем за нашата марка в бъдеще. Това важи и за спортните автомобили. Аз съм голям фен на R8., но неговата концепцията по-нататък трябва да се доразвие." - допълни Дюсман.

Същото се отнася и за дъщерното дружество на Lamborghini. "Емисиите на CO2 ще играят все по-важна роля във всеки пазарен сегмент. И в тази светлина наистина трябва да обсъждаме интензивно как можем да доразвием Lamborghini и да го направим по-модерен", подчертава новият шеф на Audi.

В крайна сметка обаче всичко е свързано с електрическите задвижвания, казва Дюсман - "За първокласна марка като нашата е изключително важно тя да бъде заредена емоционално. Електрическите автомобили като e-tron GT несъмнено ще помогнат за това. Електромобилноста вече не може да бъде спряна и затова ще предлагаме изцяло електрически модели във всеки сегмент." Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mazda Toyota

Новата Mazda2 Hybrid 2024 - видео

Апр 26, 2024