Lasurit eshop

Nissan привлича градските приключенци с Magnite

Nissan Magnite

Nissan Magnite

Реклама Renault Arkana
Nissan Magnite е новото пазарно предложение, с което марката се прицелва към онази част от потребителите, които използват превозното си средство предимно в градски условия, но все така държат то да е с компактни размери, но и да предлага достойнствата на по-големите SUV автомобили.

Magnite, който е с дължина от под 4 метра, ще бъде пуснат първо на пазара в Индия, а след това и на други развиващи се пазари. От компанията обещават, че колата ще предложи смели интериорни и екстериорни дизайн решения, просторно купе, динамичен турбоагрегат и модерни решения за повишаване на безопасността на пътя.

В оборудването на Nissan Magnite са включени изцяло диодно оформление на предните светлини, 8-инчова бордова мултимедийна система със синхронизация на мобилен телефон през Apple CarPlay и Android Auto, система за подпомагане на потеглянето по наклон, Around View Monitor система за видео наблюдение около цялото превозно средство и други.

По отношение на задвижването, от Nissan анонсират, че Magnite, който се отличава и с 205 мм отстояние от пътя, ще бъде оборудван с изцяло нов еднолитров турбоагрегат, който е един от най-мощните в своята пазарна група. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024