Skoda Monte Carlo

URBAN COLLËCTIF : CITROËN, ACCOR И JCDECAUX ПРЕДСТАВЯТ СВОЯТА ВИЗИЯ ЗА АВТОНОМНАТА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ НА БЪДЕЩЕТО

URBAN COLLËCTIF : CITROËN, ACCOR И JCDECAUX ПРЕДСТАВЯТ СВОЯТА ВИЗИЯ ЗА АВТОНОМНАТА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ НА БЪДЕЩЕТО

URBAN COLLËCTIF : CITROËN, ACCOR И JCDECAUX ПРЕДСТАВЯТ СВОЯТА ВИЗИЯ ЗА АВТОНОМНАТА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ НА БЪДЕЩЕТО

Реклама Nissan X-Trail
Citroën, Accor и JCDecaux, три утвърдени на международния пазар френски компании, присъстващи в градския живот ежедневно, обединяват сили в рамките на Urban Collëctif, за да си представят заедно бъдещето на мобилността в града, достъпна за всички.

«Двадесет и първи век ще бъде векът на градовете.» Тази фраза на бившия кмет на Денвър, Уелингтън Уеб, обобщава еволюцията на нашата планета. Световната банка прогнозира, че до 2050 г. две трети от световното население ще живее в метрополиси. Градът е в движение и трябва да посрещне много икономически, социални, обществени и екологични предизвикателства, които да формират градското пространство на утрешния ден. В този контекст на урбанизацията автономната градска мобилност е естествено решение, което отговаря на стремежите за устойчиво подобряване на качеството на живот в града и оптимизиране на времето за пътуване.
Ключови играчи в развитието на утрешния град са публичните и местните власти, но компаниите играят решаваща роля в предвиждането и подкрепата на тези промени.
Urban Collëctif се ражда от общото желание да се представи бъдещето на автономната градска мобилност, достъпна за всички. Трите компании, Citroën, Accor и JCDecaux, които общо имат над 200 години опит в иновациите зад гърба си, споделят своя ноу-хау, за да предложат изцяло ново градско преживяване.
Премиерата на Urban Collëctif ще бъде в дигитален формат и ще се състои на 4 ноември 2020. Тогава ще имате възможност да се запознаете с един нов прочит на автономната мобилност в града.


CITROËN: ПОВЕЧЕ ОТ 100 ГОДИНИ ОПИТ В РАЗРАБОТВАНЕТО НА ПРОДУКТИ, ОСИГУРЯВАЩИ СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕТО
Повече от 100 години Citroën е ключов играч на автомобилната сцена. От емблематичните Traction Avant и 2CV до Ami, решение за 100% електрическа градска мобилност, Citroën винаги проявява смелост и креативност, за да предложи на повече хора свобода на придвижването, както в града, така и извън него. През 2020, Citroën отвори нова страница в своята история, « Ëlectric for all ». За шест от моделите в гамата вече има електрифицирани версии, представен беше и новият ë-C4. Новаторските идеи не са нещо необичайно за Citroën и впускането в проекта The Urban Collëctif е съвсем естествено. Резултатът е изцяло ново, 100% електрическо и автономно решение за придвижване в града.
Винсент Кобе, Изпълнителен директор на Citroën: « Задвижвани от едни и същи ценности в иновациите, обслужването на клиентите и смелостта в решенията, Citroën, Accor и JCDecaux се намират съвсем естествено в създаването на Urban Collëctif. Този иновативен проект се вписва отлично в ДНК-то на Citroën, която от 1919 година работи в посока осигуряване на достъп до мобилността за всички. »

ACCOR: ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ЦЯЛОСТНАТА ВИЗИЯ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВО
Това партньорство се вписва в културата и ДНК на Accor, която повече от 50 години предлага иновативни преживявания и услуги, трансформиращи хотелиерската индустрия, като същевременно предвижда променящите се нужди и желания на своите клиенти. Sofitel и Pullman, две от марките в луксозното портфолио на Accor, са представени чрез тази нова концепция. Групата има за цел да даде живот на своите марки извън стените на своите обекти, да ги изведе в сърцето на града, като предлага ексклузивни преживявания заедно с ALL - Accor Live Limitless, ежедневният лайвстайл спътник, който използва услугите и партньорствата, предлагани от екосистемата на Accor.
Себастиан Базин, Изпълнителен директор Accor: «Щастливи сме да обединим усилия със Citroën и JCDecaux в този иновативен проект. С над 5000 хотела по целия свят, нашата група участва и в локалните екосистеми. Ние се ангажираме да предлагаме винаги ексклузивни преживявания, както за пътуващите, така и за местните жители, както и да допринасяме за развитието на устойчиви градове. Разширяването на опита ни извън стените на хотелите ни изцяло съответства на нашата смела и модерна визия за гостоприемство.»

JCDECAUX : КЛЮЧОВ ИГРАЧ В ГРАДСКАТА МОБИЛНОСТ
С велосипедите за споделено ползване, които се предлагат от 2003 година, JCDecaux преоткрива използването на велосипеди в града. Днес с над 31 000 велосипеда в 76 града по света, JCDecaux е ускорител на екологичната мобилност в града. Групата продължава да прави иновации всеки ден, за да отговори на новите нужди на потребителите и градските предизвикателства, по-специално с хибридните велосипеди за споделяне, лансирани през 2019.
Жан-Щарл Десо, Изпълнителен директор JCDecaux: « Търсенето на партньори с цел разработване на иновативни и полезни решения за устойчиво подобряване на градския живот напълно съответства на мисията на JCDecaux. Резултатът от тясното сътрудничество със Citroën и Accor, Urban Collëctif, е символ на желанието на JCDecaux да създава иновации и да си представя градските услуги за мобилност от утрешния ден. »

*Източник: www.citroen.bg Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини

PEUGEOT празнува 20 години виртуална реалност

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Jeep

Jeep® AVENGER с урбанистичен дебют в София

Апр 25, 2024