Opel Stock

FIAT обнови Panda. Анонсира Panda Sport

Fiat Panda Sport

Fiat Panda Sport

Реклама Skoda Stock
За да отбележи 40 години на легендата Panda, FIAT подложи модела на сериозна програма за обновяване, като освен на технологичната база, заложи и нова версия Panda Sport, както и на допълни възможности за персонализация.

Основните акценти при обновената Panda са свързани с въвеждането на бордова мултимедийна система със 7-инчов чувствителен на допир екран, нови предна и задна броня, две нови зветови изпълнения, нови тапицерии, в това число и от рециклирани материали, уникални за модела 16-цолови джанти и други.

Fiat Panda вече е налична в три основни версии на изпълнение- Life с предимно градско излъчване, Cross с акцент върху забежките извън пътя и Sport за онези от потребителите с активен и динамичен начин на живот. Нивата на оборудване пък са Panda, City Life, Sport, City Cross и Cross, а двигателната гама включва предложения с хибридно задвижване, бензиново 4x4, CNG и LPG гориво.

На фона на новото нормално, Fiat Panda получава възможност за поръчка с интересен допълнителен пакет D-Fence, разработка на Mopar. В него са включени допълнителен филтър за постъпващия в купето въздух, вътрешен пречиствател на въздуха на интериора и UV лампа за допълнителна дезинфекция на контактните повърхности. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024