Lasurit eshop

Официални снимки на новия SsangYong Rexton 2021

Официални снимки на новия SsangYong Rexton 2021

Официални снимки на новия SsangYong Rexton 2021

Реклама Skoda Monte Carlo
SsangYong Rexton успя да се докаже добре на пазара. Сега производителят обяви появата на четвърто поколение на своя голям SUV. Корейците без колебание актуализираха дизайна, промениха емблемата и добавиха съвременни комплекси за сигурност.

Новият SsangYong Rexton има различна предна и задна броня, нови фарове и задни светлини. Решетката на радиатора забележимо се е увеличила и изглежда по различен начин - шарката е вече тип пчелна пита, обрамчена от масивна хромирана рамка. Задните светлини са станали елипсовидни.

Вътрешността на новия голям корейски SUV също е променена. Има обновена мултимедийна система и волан с четири спици, а селекторът на скоростите е преместен по-близо до водача, което добавя удобство. Друго нововъведение са модернизираните системи за сигурност. Rexton 2021 вече може да се похвали с адаптивен круз контрол, следене на слепи места и с автоматично аварийно спиране.

Гамата двигатели на SsangYong Rexton остава същата, но мощността на 2,2-литровия дизелов турбо двигател е увеличена до 202 к.с. Той е със сдвоен съединител и с 8-степенна автоматична предавателна кутия. Вторият двигател - 2.0-литров бензинов двигател, е с мощност 225 к.с. и е комбиниран с 6-степенна автоматична скоростна кутия.

Четвъртото поколение на Rexton ще бъде представено на Международното автомобилно изложение в Сеул на 4 ноември. Интересно е, че новостта ще бъде украсена със стилизирана буква "S" в кръгла рамка. Това е логото на SsangYong, използвано през 90-те. Новият SsangYong Rexton ще влезе в продажвба веднага след премиерата си, но ценообразуването все още не е обявено. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024