New Dacia Duster

Новият Hyundai i20 N идва с 204 конски сили (Видео)

Hyundai i20 N

Hyundai i20 N

Реклама Peugeot 408
Hyundai разпространи първите официални изображения, подробности и видео на новия i20 N, който ще бъде лансиран на европейския пазар през пролетта на следващата година.

За i20 N от Hyundai коментират, че е вдъхновен от състезателните автомобили на марката в Световния рали шампионат (WRC) и обещава да предложи забележително пътно поведение и много радост на бъдещите си собственици.

Един от основните акценти при компактния спортен автомобил е неговият 1.6-литров GDi турбоагреат, който обещава максимална мощност от 204 конски сили и максимален въртящ момент от 275 Нм, и който е комбиниран с 6-степенна ръчна предавателна кутия.



При Hyundai i20 N, сериозно е засегната и темата безопасност, като за целта колата идва оборудвана с технологичното семейство Hyundai SmartSense Advanced Drivers Assistance System, в което са включени редица системи за повишаване на активната сигурност на пътя. В комплекта са включени автоматична спирачна система с функция за разпознаване на пешеходци, система за следване на пътното платно, автоматични фарове и други.

С тегло от около 1200 килограма, новият Hyundai i20 N ще предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 6.7 секунди и максимална скорост на движение от 230 км/ч. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024