Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2020 07:31 - © Реципрочни дипломатически мерки
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1937 Коментари: 18 Гласове:
10

Последна промяна: 10.10.2020 07:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
10.10.2020г.

     Другарят Рамзан Кадиров обявил реципрочни дипломатически мерки срещу държавния секретар Майк Помпео, съобщава лично президентът на Чечения на своя "Телеграм канал". Действията идват в отговор на предприетото от Държавният департамент срещу него :

image
"Днес Държавният департамент обявява публично за нежелан Рамзан Кадиров, ръководител на Чеченската република на Руската федерация, съгласно раздел 7031 (в) от Закона за бюджетни кредити за държавните, външните операции и свързаните с тях програми от 2020 година. Това обявяване се дължи на участие на Кадиров в груби нарушения на правата на човека в Чеченската република. Отделът разполага с обширна достоверна информация, че Кадиров е отговорен за много груби нарушения на правата на човека, датиращи от повече от десетилетие, включително изтезания и извънсъдебни убийства.

Отбелязваме, че днешното действие се отнася и за съпругата на г-н Кадиров Медни Кадирова и дъщерите му Айшат Кадирова и Карина (известна още като Хадижат) Кадирова. Ще насърчаваме страните, които имат затруднения, да вземат подобни мерки". Същественото е : "… установяване на факти в ужасяващи съобщения за злоупотреби срещу ЛГБТИ лица …".

( https://www.state.gov/public-designation-of-russian-national-ramzan-kadyrov-due-to-involvement-in-gross-violations-of-human-rights/ )

Във видео съобщение Кадиров казал, че се е "изплашил" от санкциите и отива да се скрие в своето родно село Беной. "И така, Помпео, ела, тук е много красиво, ще си поговорим, ще видим кой какви права нарушава", поканил главата на републиката държавния секретар.
Обръщението било подплатено със следното кадро : 

image
Ръководителят на Чечения съчетал фотографията с обещание, отправено до Помпео, че "по-нататък ще бъде по-интересно". Той също така категорично констатирал, че членовете на
us-американското ръководство са "световни интриганти и провокатори".
По-късно Кадиров обясни, че на снимката се виждат картечници, които принадлежат на Националната гвардия, а самата снимка е направена при проверка на условията за съхранение на оръжията. "Така че не се тревожете. Оръжието е законно", пояснил любителят на оръжията президент. Все пак Помпео да има предвид, че чеченците са честолюбиви по характер.

По време на реч пред правителството, ръководителят на Чечения отменил поканата си към Помпео. "Точно така, отменям поканата и заявявам да включим всички санкции [срещу Помпео], които имаме в републиката, до блокирането на всичките му сметки. Те направиха същото и срещу мен", подчертал ръководителят на Чечения. Той също така изразил изненада от факта, че ограничения са наложени и на съпругата му, "която не се меси в политиката", и срещу дъщерите, които според него не трябва да носят отговорност за "греховете на баща си".
Сънародниците му го подкрепят – "Тези, които ме виждат, ми казват : "Ако вие и вашето семейство сте в списъка, значи и ние сме в този списък". Според Кадиров us-американските власти могат да наложат всякакви ограничителни мерки срещу него, ако нямат друга работа.
И продължил – "Къде наруших правата на човека? Напротив, ние се борим, умираме, защитаваме правата на човека". Той подчерта, че в Чечения "международният тероризъм е унищожен". Мислех, че Нобеловата награда ще ми бъде дадена, че съм се борил с тероризма.
Кадиров отбеляза, че е поласкан, защото налагането на санкции срещу него означава, че той се смята от Държавния департамент за влиятелна политическа фигура на международно ниво.

Държавният секретар на Съединените щати гледа стреснат видеообръщението на президента на република Чечения генерал-майорът от Руската гвардия Рамзан Кадиров :
image




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Майк Помпео направо се е насрал
10.10.2020 09:23
от страх.
цитирай
2. starforlife - ~ 1. apostapostoloff
10.10.2020 09:46
Апостол, сгрешил си и вместо "смях" си написал "страх".
Смях, какъвто буди и постинга.
Примесен с удивление колко глупави могат да са някои хора на тази земя.
цитирай
3. mt46 - Кадиров
10.10.2020 11:34
държи здраво...
цитирай
4. kvg55 - До 1. apostapostoloff
10.10.2020 11:48
Като не го е страх, защо се занимава с него. Какво отношение има Кадиров към световната политика? Че притеснява педерасите?
цитирай
5. kvg55 - До 2. starforlife
10.10.2020 11:52
За теб всичко е глупаво, освен собствената ти персона. По-вероятно да е обратното.
цитирай
6. kvg55 - До 3. mt46
10.10.2020 11:52
Държи, усмири Чечня.
цитирай
7. starforlife - ~ 5. kvg55
10.10.2020 11:58
Ами не. Не е както казваш.
За мен глупави са само глупостта и глупаците.
Както и тези, които тиражират глупостта и й се радват. На глупаците също.)

цитирай
8. kvg55 - До 7. starforlife
10.10.2020 12:34
Вервай си!
цитирай
9. starforlife - ~ 8. kvg55
10.10.2020 12:53
Ами отново не.
Ти си вярвай, че като шепа глупаци, броящи се на пръстите на едната ръка, са съгласни с теб (позициите ти, критериите ти за едно или друго, вижданията ти за света въобще), та си ти правият.
В случая не дори глупавото, а крайно смешното е политическа фигурКА да се плюнчи на политическа фигуРА. Особено в светлината кои и какви държави стоят зад двете и къде на световната сцена (политическа, икономическа и въобще) е едната и къде другата.
Нещо като... Колкото и да е як и развит четвъртокласник, да дуе мускули спрямо... Хайде ще използвам Шварценегер, понеже ти е познат.

Искам да кажа с примера, че поведението на Кадиров е смешно и така го вижда всеки един нормален човек.
Помпео да отиде да мерят лични сили с въпросния ли?
Та не е ли смешно?!
А, ако е да отиде като САЩ, това е вече все едно срещата пред "Тетевен". Така и тогава един от жалките глупаци, твои съмишленици и харесван от теб БЛОГОВ ИДИОТ, се праска-праска, а когато отидох в неговото "село" - се наака.
Какво точно е впечатляващото те в случая?
Картечниците?
Или селташкото ЗА СЛУЧАЯ облекло на Кадиров?
По-ниско чело от това на снимката е само челото на иконом-пърдялника блогов.
Сигурно, защото и той учил по географските ширини на Русията.

И още: Какви точно ответни мерки?
Ще блокира сметки на Помпео в банките в селото си ли? За това ли е "отишъл" там?
Ти схващаш ли, че щом САЩ, не самият Помпео, налага такива действия, то въпросният лапешник има такива в САЩ или американски банки по света?
А защо?
Нали САЩ са мерзък враг?
Защо пари(те) на цялото му семейство явно са в техни банки и дъщерите му се подвизават из КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ свят, а не У бащиното село?
М?
К'во го бърка лапешника та Фпечатлява идиоти като теб с лапешки виртуални публикации?
"Помпео" МОЖЕ и НАЛАГА блокирането, но лапешникът НЕ МОЖЕ да 'земе картечниците си и отиде да тегли У банки на САЩ.
Или греша?
М?
(Не ми отговаряй. Знам що за безсмислие би написал.)
цитирай
10. kvg55 - До 9. starforlife
10.10.2020 13:59
Поведението на Помпео е смешно и жалко, че се занимава с Кадиров. А дали има сметки в САЩ не е ясно и известно. Ти предполагаш. Те САЩ налагат санкции по инерция. А такава политика вече отказва държавите и хората да имат сметки в САЩ.
А за челото не си прав - познавам високочели идиоти.
цитирай
11. starforlife - ~ 10. kvg55
10.10.2020 14:27
kvg55 написа:
А за челото не си прав - познавам високочели идиоти.
Това за челото беше шега, но покрай нея да си кажем и някоя "истина": Е ти пък си прав - високочел си, пък... Ха ха ха

kvg55 написа:
Поведението на Помпео е смешно и жалко, че се занимава с Кадиров.
Уф, викокочели идиоте... Трябва ли да отговарям на безсмислените ти и високочели идиотии?
Помпео върши неща от позицията на ДЪРЖАВАТА САЩ и никак не е смешен, а показва къде е Кадиров и държав(иц)ата му в хранителната верига.
Смешният е въпросният Кадиров, защото пъчи "мускули", които не притежава.
САЩ не само могат (напълно законово) да налагат санкции и прочее (в случая блокиране на банкови сметки), а просто ГО ПРАВЯТ.
Кадиров е пъпчивият четвъртокласник, който се опитва да впечатли идиотите (като теб - ха ха ха) с виртуални смешки.

kvg55 написа:
А дали има сметки в САЩ не е ясно и известно. Ти предполагаш. Те САЩ налагат санкции по инерция. А такава политика вече отказва държавите и хората да имат сметки в САЩ.
Естествено, че имат - та нали им ги блокираха.
Забележи - БЛОКИРАХА, а не откраднаха.
Парите продължават да си са "техни".
(Кавичките са, понеже всеки нормален човек знае как се изкарват парите при... източните - бивши и/или все още соц - политици.)
После: Пропускаш или нарочно премълчаваш (защото ти НИКОГА не води СЕРИОЗЕН и ФАКТОЛОГИЧЕСКИ диалог и затова пък с право те определям като ТРОЛ) написаното от мен за изявите на сем. Кадирови из КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ държави.

Ако трябва да го кажа по друг начин... Разширено и сериозно с "майтапа", който се съдържа:
Държави не само като Кадировата, а и като Пут(к)инската никога не биха "натиснали копчето" на АНИМАЦИОННИТЕ си хипер-дупер ракети (оръжия) дори и не само, защото просто не са факт, а са същото като поведението на обсъждания Кадиров с картечниците (по твоята логика за сметките - аз бих могъл да троля като теб, че на снимката оръжията са пластмасови играчки)...
А просто, защото биха стреляли по своите синове и дъщери, 99% от които ПОСТОЯННО учат или устроили се живеят в гнилия Запад.

(Хайде стига ти толкова за днес. Оставям те да си дърпаш меката виртуална "пишка". Подобно на КадирОФФ.)
цитирай
12. kvg55 - До 11. starforlife
10.10.2020 14:34
Защо САЩ показват мускули само на държави като Куба, Венецуела, Никарагуа, Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, КНДР, а? Запитвал ли си се?
цитирай
13. starforlife - ~ 12. kvg55
10.10.2020 14:47
Наистина последно.
Защо ли?
По две причини:
1-во, защото не са ненормалници като рашите приммерно.
Имам предвид, че рашите никога ВЕЧЕ не биха мерили мускули със САЩ на локално ниво, а биха затрили целия свят.
Е... 2-рата причина се съдържа в първата. Като високочел - отсей си я сам.

Като не само логично "обяснение" и то контра на твоето "умно" съждение, а и на "умни" съждения от рода, че САЩ копнеят да завладеят Русия (заради природните й ресрси), аз пък да те приканя да се замислиш и ти, м?
Замислял ли си се, защо когато Русия беше не "на колене", а на колене и "под вода", "давейки" се буквално от глад и с анархия на ниво държава - САЩ не нападнаха същата, а напротив - спасиха я от колапс?
М?
(Сега вече те оставям да ЛИЦЕМЕРИШ и ПРАЗНОДУМИШ.)

ПС: Доказателство напълно сериозно да те смятам за лицемер е дори фактът, че преди, без да ме познаваш, ти ме "обяви" за умен и прочее, та чак се мазнеше (защото ти си и ПОДМАЗВАЧ, пич) как да съм си стоял в България, че хора като мен били способни да я оправят.
Сега... Когато не ВИ спестявам никоя ИСТИНА...
Вече съм... Как го написа по-горе?... Прочети си го сам.
Е да де, ама ВИЕ сте дърти динозаври (с присъщите им малки мозъчета - ха ха ха) и още 20 години и няма да ви има.
Ето тогава ще започне и видимо и с нормални темпове да се оправя България.
Тогава, когато няма абсолютно нито един, който да изповядва като добро онова време на идиотия - социализЪмът.
цитирай
14. kvg55 - До 13. starforlife
10.10.2020 16:16
"САЩ не нападнаха същата, а напротив - спасиха я от колапс"
Не я нападнаха, защото въоръжените й сили бяха на ниво, а САЩ са страхливи. Те нападат само когато превъзхождат противника в пъти. Справка Ирак.
И я докараха до там, че Путин да им назначава президентите.
Били я спасили? Като я разграбваха!
цитирай
15. starforlife - ~ 14. kvg55
10.10.2020 17:24
kvg55 написа:
Не я нападнаха, защото въоръжените й сили бяха на ниво, а САЩ са страхливи.
Хаааааа ха ха ха
- По първата част от тролската реплика: Тогава Земята не е била крива?
- По втората част от тролската реплика: Е да де, ама не за амерковците се роди нарицателното "ихтамнети", а за рашите.
И не амерковски майки оплакват каймата, на която "страхливците" за 3 минути направиха "смелите" ихтамнети, а рашките.

kvg55 написа:
Те нападат само когато превъзхождат противника в пъти. Справка Ирак.
О, справки да искаш. Ама ти си троли и дори имаш правото да си толкова щраус и промит като съзнание, че да си вярваш дори.

kvg55 написа:
Като я разграбваха!
Кога? Дай не просто празнословна фраза, а данни, подкрепени с източници.

Ееех, троле-ТРОЛЕЕЕ... Лицемер и празнодумец си ми ти, ЛИЦЕМЕР и ПРАЗНОДУМЕЦ.



ПС: Ти въобще "видеообръщението на президента на република Чечения генерал-майорът от Руската гвардия Рамзан Кадиров" гледа ли го? М?
Или си типичният ЧукчаПисател?
цитирай
16. kvg55 - До 15. starforlife
10.10.2020 18:58
И аз казвам, че си празнодумец! И то заблуден!
цитирай
17. born - В релевантно потвърждение на мн...
13.10.2020 22:32
В релевантно потвърждение на многоказаното от Панагюрската бабанка на мислата, обръщам вниманието върху един ноторен пропуск на Стейт Департамента : не са санкционирани подобаващо учинайката на Кадиров и двама от баджанаците му.
цитирай
18. kvg55 - До 17. born
14.10.2020 03:28
Пропуск на ДД, който може да се окаже съществен и дори фатален за санкцията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5868530
Постинги: 2832
Коментари: 26073
Гласове: 34384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930