Skoda Monte Carlo

Уникално FERRARI за мистериозен клиент

FERRARI OMOLOGATA

FERRARI OMOLOGATA

Реклама Skoda Monte Carlo
FERRARI разпространи информация за уникален и специално създаден според предпочитанията на новия си собственик представител на марката.

Реализирането на проекта FERRARI OMOLOGATA, който е поредната изцяло уникална и персонализирана клиентска инициатива, е отнело малко повече от 2 години. По време на разработката на автомобила са били използвани множество исторически препратки, които обаче са били комбинирани с модерни решения и последните технологични достояния на легендарната марка.

Като база за разработката на OMOLOGATA е използвано представеното за първи път по време на международното изложение в Женева през 2017 година Ferrari 812 Superfast, но от серийната версия на модела в завършения порект са били пренесени само предното стъкло и фаровете.

Без да навлизат в подробности, както по отношение на максималната мощност на мотора на новото си творение, така и за клиента, поръчал колата, от Ferrari споделят, че двигателят на OMOLOGATA е V-образен, 12-цилиндров, и по този начин колата се явява десетата поредна уникална за марката, след P540 Superfast Aperta от 2009 година, на борда на която има интегриран подобен задвижващ агрегат. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024