Skoda Monte Carlo

Изложбата “40 години G-класа” в музея на Mercedes-Benz приключва в неделя

Сеп 25, 2020
Изложбата “40 години G-класа” в музея на Mercedes-Benz приключва в неделя

Изложбата “40 години G-класа” в музея на Mercedes-Benz приключва в неделя

Реклама Skoda Monte Carlo
От 1979 г. насам G-класата е избраното превозно средство за покоряването наистина на всеки терен. Музеят на Mercedes-Benz ще показва този и още изключителни кросоувъри от историята Mercedes-Benz G-Class до 27 септември 2020 г. Може да се види отблизо оригиналния „Popemobile“ от 1980 г., автомобилът победител в „Рали Париж – Дакар“ от 1983 г. или последния вариант кабриолет от 2013 г .

Специалната изложба „G-Schichten (G-истории) - 40 години G-Class“, която продължи цяла година в музея, разказва историите на общо единадесет превозни средства, както и биографията на цялата моделна серия с техните изключителни възможности. Можете дори да ги изпитате сами - например на стръмна рампа, посетителите опознават какво е да изкачиш 100-процентов наклон или да овладееш страничен наклон от 35 градуса.

След почти година провеждане на тази специална изложба тя приключва. Музеят на Mercedes-Benz празнува за последен път G-класа на 27 септември със специална програма G-parking. Популярният класически автомобил ще посрещне в неделя на хълма на музея безброй варианти на самия себе си, докарани от членовете на Mercedes-Benz Geländewagen-Club eV. Всеки посетител, който пристигне със своята G-класа ще може да паркира пред музея безплатно.

В играта “G-печеливш” наградно колело на късмета ще се върти и раздава спомени на посетителите. В раздела “G-creative” шаблони за рисуване на G-Class, висулки и изрязани листове за хартиени модели на „G“ ще бъдат на разположение на децата в кампуса.

Mercedes-Benz G-Class се предлага от 1979 г. и продължава да вдъхновява с изключителните си офроуд възможности. Това е най-старата и дълготрайна серия модели на марката. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Официални вносители- новини Ретро DS

CITROËN ЧЕСТВА 90-ГОДИШНИНАТА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ „АВТОМОБИЛ СЪС 100 ПАТЕНТА” ТRACTION AVANT - видео

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро McLaren Mercedes-Benz

Retro Classics 2024 – Силно представяне от Mercedes-Benz

Апр 24, 2024