Lasurit eshop

Volkswagen ID.4 в движение (Видео)

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

Реклама Skoda Stock
Североамериканското подразделение на Volkswagen разпространи любопитно видео, в което разяснява част от развойната програма, през която преминават прототипите на изцяло новия и първи по рода си за марката 100% електрически SUV модел ID.4.

"Голямата част от развойната дейност е реализирана в Германия, преди колите да дойдат при нас, и това, което правим е да се уверим, че те са подходящи за нуждите и очакванията на американските потребители, т.к.т те са малко по-различни от тези в Германия", споделят от Volkswagen.

Разработен на базата на модулната платформа за електрически автомобили MEB, Volkswagen ID.4 ще се произвежда и продава в Европа, Китай и Съединените Американски Щати, като в зависимост от модификацията, ще предложи свободен пробег от до 500 километра.



Интересна особеност на Volkswagen ID.4 е тази, че при лансирането си на пазара ще се предлага във версия със задно задвижване, а модификация със задвижване на четирите колела ще бъде пусната на по-късен етап.

Само преди няколко дни, Volkswagen разпространи и първите изображения на екстериора и интериора на електрическото си SUV. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024