Skoda Monte Carlo

Новата Skoda Octavia и със задвижване на природен газ

Сеп 17, 2020
Новата Skoda Octavia и със задвижване на природен газ

Новата Skoda Octavia и със задвижване на природен газ

Реклама Skoda Monte Carlo
Новата Skoda Octavia TGI G-Tec вече може да бъде поръчана. Този модел има възможност да работи с CNG гориво. Бензиновият двигател 1.5 TGI има мощност от 96 кВт/ 130 к.с. и разпределя тази мощност чрез автоматична 7-степенна трансмисия с двоен съединител (DSG).

Според производителя по-чистото изгаряне на природен газ намалява емисиите на CO2 с около 25 процента в сравнение с работата с бензин, а също така отделя по-малко азотни окиси (NOx) и частици сажди. В режим на CNG, Octavia G-TEC се задоволява с комбиниран разход от 3,5 до 3,4 кг / 100 км и 4,6 л / 100 км в бензинов режим. Според Skoda емисиите на CO2 биха били съответно ниски при 96 до 93 г / км.

В пакета оборудване Ambition, който може да се поръча от 30 276 евро (Combi от 30 959 евро) в Германия, вариантът на природен газ на Octavia използва 16-цолови лети джанти в дизайна Twister "Aero", има задни сензори за паркиране и електрически сгъваеми външни огледала.

В допълнение към активните системи за безопасност като асистент за преден радар, включващ функция за аварийно спиране в града, засичане на пешеходци и велосипедисти, аварийно спиране при верижна катастрофа, предупреждение за напускане на лентата, електронната блокировка на диференциала XDS +, асистент за стартиране на наклон, ограничител на скоростта и система за круиз контрол, като всичките са част от стандартното оборудване на CNG-варианта. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024