Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2020 11:40 - Как да постигнем успех
Автор: ekaterinara Категория: Технологии   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Моя позната четеше книги за подсъзнанието и силата на мисълта и вибрациите около хората. Започна да ми ги преразказва и да ме насочва къде греша в поведението си . Най вече в това, че съм критична, пълна понякога с чувство за отмъщение, сърдита на съдбата и другите, на всичко около себе си. Всички българи сме така. Все искаме да се намесваме със съвети за другите уж за добро, а то е неправилно. Все гоним цели, а съдбата ни показва, че не са правилните, но ние не разбираме.

Когато се мъчите дълго време да постигнете нещо, а то все удряте на камък, значи , че съдбата ви е призвала за друго. Цял живот , например, ми се е удавало да готвя и да се занимавам с книги. Това са най големите ми таланти,  в които съм ненадмината и няма по добра от мен. Имам и други таланти, но не ми е било позволено да постигна толкова успех с тях, най сетне осъзнах и почувствах че призванието ми е да бъда готвач, а не певица.

За да почувстваме кое е призванието ни, трябва да се изчистим от негативни чувства към другите. И от чувство за отхвърляне към себе си. Това чувство може да се е появило по различни причини. АКо членове на семейството ни не са искали нашето раждане, или има някаква тайна около раждането ни, или майка ни ни е дала на грижите на някоя баба да се грижи за нас и не се е грижила лично.

Много трудно в среда като нашата да се извиси човек нагоре така, че да открие призванието си и да го следва. От малка съм знаела, че само готвенето и заниманието с книги ме правят щастлива, те са част от мен и винаги ще са .

Нека амбициите на вашите близки и родители не ви отклоняват в това да усетите кое е призванието ви. Преценявайте близките си като страничен човек. ЧЕсто тези хора са недобронамерени, но вие не го осъзнавате. Те просто не желаят някой и конкретно вие да сте по щастливи от тях. Щом те са нещастни, значи така е казано на света, че всички трябва да са нещастни.

Това е в природата на човека, да не позволява на по просветените от него да изкласят нагоре, натиска ги надолу. Завижда на щастливите и преуспелите. Това , да смяташ, че преуспелият човек е постигнал успеха си само по нечестен път също е погрешно разсъждение. Това да се сърдим на някого, че е заел работното ни място , също. Да кажем, Господи, намери мястото , подходящо за всеки един от нас и ми покажи къде  е моето.

Когато намерите подходящата професия за вас, тогава вече ще се отпуши всичко в живота ви и ще се появи и подходящият партньор. Бъдете благодарни на съдбата за всяка ситуация и за всичко, което имате.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ekaterinara
Категория: Технологии
Прочетен: 483497
Постинги: 216
Коментари: 0
Гласове: 991
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031