New Dacia Duster

Запознайте се с новата S-класа дигитално: Лукс и благополучие

Запознайте се с новата S-класа дигитално: Лукс и благополучие

Запознайте се с новата S-класа дигитално: Лукс и благополучие

Реклама Nissan X-Trail
- Личен уелнес оазис: Комфортно пътуване в добро настроение

Съвременният лукс достига следващото ниво в интериора на новата S-класа. Дизайнерите на Mercedes-Benz са създали приятна атмосфера с лаундж характер, белязан с елегантност, високо качество и лекота. Арматурното табло с новата си архитектура, модерен дизайн и ергономично разположение на дисплея е основна черта в новия модел.

С високо качество на возене и ниски нива на шум, както и с широка гама от програми за енергизиращ комфорт S-класата се грижи за благосъстоянието на своите пътници. Те също така остават в добра форма благодарение на ефективната система за филтриране на въздуха.

S-класата винаги е била място за комфортно пътуване и спокойна работа. С нововъведенията в интериора автомобилът напълно се превръща в убежище между дома и работното място. Усещането за пространство е щедро, като този ефект се допълва от революционния вътрешен дизайн, носещ асоциации с архитектурата и елементи на интериора при яхтите.

Новата S-класа идва и с опцията за автоматично регулиране на седалката и волана. Водачът само трябва да въведете височината си в MBUX , като това може да стане и с гласова команда. Системата изчислява оптималното място за управление за въведената височина и регулира седалката на водача, както и на волана и страничните огледала по подходящ начин.

Мощната филтрираща система на въздуха е особено ефективна срещу фини прахови частици, цветен прашец и миризми, като допринася за по-чиста и благоприятна среда в автомобила. В същото време пакетът ENERGIZING Comfort Control създава подходяща атмосфера в интериора.
Например ободряваща в случай на умора или релаксираща в случай на повишено ниво на стрес на шофьора или пътниците. Системата също така може да отчита информацията за качеството на съня и нивото на стрес в своя интелигентен алгоритъм. Ако водачът свърже своя смартфон или носи фитнес гривна, тя може да предложи подходяща фитнес или уелнес програма, базирана на данните за автомобила и пътуването.
ххх
Групата Силвър Стар е официален представител на немския концерн Daimler AG за България за марките Mercedes-Benz, SETRA, FUSO и Unimog. Компанията предлага целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и след-продажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус BMW

Прецизно, уверено, гъвкаво: тестове на динамиката на управлението на новото BMW X3

Апр 18, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Lexus

LEXUS НА СЕДМИЦАТА НА ДИЗАЙНА В МИЛАНО 2024

Апр 17, 2024