Lasurit eshop

Техно”инжекция” за E-класата

Техно”инжекция” за E-класата

Техно”инжекция” за E-класата

Реклама Skoda Stock
Mercedes-Benz повдига нивото на Е-класата си с нова технология на моделните серии от горния си среден клас. Дизайнът също се радва на известно преобразяване, а в допълнение, вече моделът на входно ниво се предлага със спортен пакет "Avantgarde Line Exterior" с централна монтирана звезда. Новата предница с по-високо включване на хром също допринася за променения външен вид.

Новите цветове и материали на оборудването подобряват интериора на седана и комбито. Те включват новите цветови комбинации магма сиво (Avantgarde), черно / орехово кафяво (Ексклузивно) и магма сиво / макиато бежово (Ексклузивно), както и дървесината със сребърна пепел от орех, ажурен алуминий и алуминий с въглерод. Новост за Coupe и Cabriolet са дървесните апликации пепел с отворени пори и алуминий с лек въглерод.

С фейслифта E-Class има изцяло преработен волан. Предлага се кожен волан като в суперспортната версия. Контролните повърхности са в черно с висок блясък, а декоративните елементи и рамки в сребърна сянка. Работните функции на инструменталния клъстер и медийния дисплей се управляват чрез сензорни контроли.

Моделите E-Class имат вече два големи екрана с размер 10,25 инча / 26 сантиметра, които са подредени един до друг за широкоекранен външен вид. При заявка се предлагат два екрана от 12,3 инча / 31,2 сантиметра. Дисплеите за инструменталния клъстер и медийния могат лесно да се четат на големите екрани с висока разделителна способност. Емоционалните им презентации, използващи блестяща графика с високо визуално качество, имат за цел да подчертаят разбираемостта на лесната интуитивна операционна структура.

За първи път четирицилиндровите дизелови и бензинови двигатели имат и интегриран стартов генератор (ISG) от второ поколение с до 15 кВт допълнителна мощност и до 200 Нютон метра добавен въртящ момент. Благодарение на рекуперацията и способността да "плават", и двата двигателя са ефективни.

В седана и комбито има и седем модела със зареждаеми хибриди. Този "EQ Power" се предлага в комбинация с дизелови и бензинови двигатели. Мощностният диапазон на двигателите за вариантите с бензинов двигател варира от 115 до 270 кВт /157 – 367 к.с./, докато дизеловите двигатели от 118 до 243 кВт /160 – 330 к.с./. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Volkswagen

Световна премиера на новата California

Май 08, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус BMW

BMW с ново M4 CS

Май 08, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Rolls-Royce

Rolls-Royce представи Cullinan Series II (Видео)

Май 08, 2024