Lasurit

Кой е по-по-най: BMW M2 CS, Mercedes-AMG A45 S или тунинговано четиригодишно Audi RS3 (Видео)

BMW M2 CS, Mercedes-AMG A45 S, Audi RS3

BMW M2 CS, Mercedes-AMG A45 S, Audi RS3

Реклама Nissan X-Trail
Екипът на английското търговско издание carwow публикува поредното си любопитно видео, като този път поставя един срещу друг три компактни спортни коли- BMW M2 CS, Mercedes-AMG A45 S и сериозно тунинговано четиригодишно Audi RS3.

BMW M2 CS е първото по рода си пазарно предложение на компанията и представлява лимитирана серия, специално създадена от BMW M GmbH за сегмента на компактните луксозни автомобили. Позициониран над M2 Competition, автомобилът се подрежда до M3 CS и BMW M4 CS, и обещава наистина върхово пътно поведение.

Сред отличителните особености на M2 CS са неговият карбонов преден капак с въздухозаборник, който е с 50% по-лек, допълнителни аеродинамични елементи, карбонов таван и други.

Задвижващият агрегат на BMW M2 CS е шестцилиндров, трилитров редови M TwinPower Turbo с максимална мощност от 450 конски сили, което е с 40 единици повече в сравнение с M2 Competition, а максималният въртящ момент на агрегата е 550 Нм. За първи път при CS автомобил, BMW предлага ръчна предавателна кутия като стандартно оборудване, а като опция е нарична и седемстепенна M DCT роботизирана трансмисия.

Mercedes-AMG A45 S застава на стартовата линия с двулитров турбоагрегат с максимална мощност от 421 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм. Предавателната кутия е осемстепенна роботизирана, а задвижваки са и четирите колела.

Използваното от carwow Audi RS3 е 2016 година, но по колата са направени редица подобрения, в това число по 2.5-литровия двигател и седемстепенната си роботизирана предавателната кутия. В резултат на нанесените промени, задвижвакият агрегат е с мощност от 450 конски сили и максимален въртящ момент от 750 Нм.





Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили NIO Smart

NIO с две премиери на Auto China 2024

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Honda

Honda показа новите си електромобили за Китай

Апр 16, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Nissan

Nissan с пилотен проект за производство на твърдотелни батерии (Видео)

Апр 16, 2024