Skoda Kodiaq

Bentley обнови и Bentayga Speed

Bentley Bentayga Speed

Bentley Bentayga Speed

Реклама Honda ZR-V
Малко повече от година след световната премиера на спортната версия Bentayga Speed по време на международното изложение в Женева, Bentley обяви, че моделът е преминал през програма за обновяване.

Върховото предложение в модификационното семейство на Bentley Bentayga е оборудвано с 6-литров, W-образен, 12-цилиндров задвижващ агрегат, който генерира максимална мокност от 635 конски сили и максимален въртящ момент от 900 Нм.

Луксозният спортен SUV модел е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди и да развие максимална скорост на движение от 306 км/ч, като в същото време предлага и възможно най-доброто, което е в състояние да предложи като изживяване към момента легендарната марка.

"Новата Bentayga вече вдигна летвата, спрямо която се мерят всички останали, при луксозните SUV-та", коментират от Bentley. "Преди премиерата на новата Bentayga Hybrid- единственият в света истински луксозен хибрид, след няколко месеца, е важно да вземем предвид желанията на клиентите за върхово пътно поведение. Новата Bentayga Speed продължава да бъде най-бързото SUV в света, но освен това тя е също така и най-луксозната версия на новата Bentayga- най-доброто от двата свята, черешката на тортата". Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024