Skoda Monte Carlo

Audi показа компактните бегачки S3 Sportback и S3 Sedan

Audi S3 Sportback & S3 Sedan

Audi S3 Sportback & S3 Sedan

Реклама Skoda Stock
Днес Audi разпространи първата официална информация и снимки на новите си компактни бегачки S3 Sportback и Audi S3 Sedan.

Новите S3 Sportback и Audi S3 Sedan са оборудвани с двулитров TFSI двигател с максимална мощност от 310 конски сили и максимален въртящ момент от 400 Нм, и могат да се ускорят от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди и до електронно ограничената си максимална скорост от 250 км/ч. В оборудването на автомобилите са включени 7-степенна роботизирана трансмисия, quattro задвижване на четирите колела, спортно окачване и други, а като допълнителна екипировка могат да бъдат включени матрични диодни фарове.

От Audi споделят, че новите S3 Sportback и Audi S3 Sedan са със съответно 3 и 4 сантиметра по-дълги в сравнение с предшествениците си, както и с 3 сантиметра по-широки.

Предпродажбите на двата спортни автомобила започват през този месец, а първите доставки се очаква да бъдат оъсществени през октомври. В Германия, Audi S3 Sportback е оценено на 46 302, а S3 Sedan на 47 179 евро. Специално за пазарното лансиране на двете коли, от Audi са подготвили и пилотна серия Edition one, Sportback представителите на която идват с Python Yellow екстериорен цвят, а Sedan с Tango Red. Всички автомобили също така са оборудвани с 19-цолови алуминиеви джанти и кожени спортни седалки. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024