Lasurit

N-Line превърна Hyundai i10 в бързак!

Авг 11, 2020
N-Line превърна Hyundai i10 в бързак!

N-Line превърна Hyundai i10 в бързак!

Реклама Peugeot 408
Специално за auto-press.net от Ларс Валеранг, Global Press, Гросгерау, Германия

i10 е “бебето” в моделната гама на марката Hyundai. Но в последната си версия, обозначена със спортното N-Line, малката кола излиза голяма. Като цяло, днешният i10 изглежда по-яко от стандартния и предлага цялата комфортна електроника, която всъщност е типична за превозни средства от по-високи класове.

Сега N-Line е не само най-щедро оборудван, но има и най-яката моторизация в семейството на i10 с мощността си от 74 кВт / 100 к.с. А интериорът излъчва нотки от моторния спорт с декоративните си шевове и други състезателни знаци.

Трицилиндровият двигател с работен обем 1,0 литра се лесно се развърта, агрегатът работи динамично, особено в долните две предавки. От трета предавка автомобилът се оживява яко около диапазона 2300 - 4800 оборота. Изразено в цифри - максималната скорост е 185 км / ч, а ускорението от 0 до 100 км / ч отнема 10,5 секунди. Ръчната трансмисия работи плавно и меко.

В градския трафик и на магистралата i10 N-Line е постоянно жив пътешественик. Освен това багажникът е подходящ и за среден багаж, а двама възрастни дори имат достатъчно място седящи един до друг.

N-Line е насочен към шофьорите, които искат да придадат на автомобила си особено спортно докосване. I10 е четвъртият модел на Hyundai с този пакет спортно оборудване. Прави впечатление “каскадната” радиаторна решетка, която е изтеглена надолу и е характерна за марката, с интегрираните си LED дневни светлини. Подобно на предишните модели N-Line, спортната версия на i10 също носи емблема N-Line на решетката на радиатора.

16-цоловите алуминиеви джанти, логото на i10 с червени букви на X-образния C-стълб на покрива, задната престилка с външен вид на дифузьор и ауспух с двойна тръба в хром допълват атлетичното цялостно впечатление от N-Line версията на i10.

Воланът и лостът за предавките с логото N, металните педали и дюзите за вентилирането на въздуха с червен кант осигуряват спортното усещане в интериора. Нищо от това все още не прави i10 истинска спортна кола, но ако търсите удобен градски автомобил, но и искате известно динамично представяне, Hyundai i10 N-Line може да бъде вашият успешен избор.

Технически данни Hyundai i10 N-Line:
- Дължина / ширина / височина: 3,67 / 1,68 / 1,48 метра
- Пространство на багажника: 252 литра
- Ходов бем: 998 куб
- Мощност: 74 кВт / 100 к.с.
- Макс. Въртящ момент (Н / при обороти в минута): 172/1500
- Трансмисия: 5-степенна механична
- Ускорение: 0 до 100 км / ч за 10,5 с
- Максимална скорост: 185 км / ч
- Средна консумация: 4,8 л / 100 км
- Емисии на CO2: 105g / km
- Цена: от 18 316 евро Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Тестове Техника /Technics Безопасност | Safety

Проучване - ниско е доверието в автономното шофиране!

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BG Авто Honda

Honda ZR-V : Когато разумът надделее (Видео)

Апр 17, 2024