Skoda Kodiaq

Хибридният Opel Grandland X свети синьо, когато се движи на ток

Opel Grandland X Hybrid4

Opel Grandland X Hybrid4

Реклама Peugeot 408
Opel разкри интересна подробност за зареждаемата (plug-in) хибридна версия на Grandland X, която отличава автомобила, когато той се движи в режим на изцяло електрическо задвижване.

При активиране на режима Electric, Opel Grandland X не само минава в изцяло електрически режим на работа, но и го демонстрира с помощта на малка синя светлина в долната част на огледалото за задно виждане, която се включва автоматично с режима.

От Opel споделят, че това решение прави и работата на служителите на реда по-лесна, когато те трябва да следят за навлизащите в зона само за електромобили превозни средства. Именно за такива зони е полезна и функцията e-Save на хибридната задвижваща система на Opel Grandland X, която дава възможност на водача да спре употребата на електрическа енергия и да я запази в батерията за употреба в такива райони.

Opel Grandland X се предлага в две основни хибридни версии- само с предно задвижване, при която общата максимална мощност на задвижващата система е 224 конски сили, и Grandland X Hybrid4 със задвижване на четирите колела и обща максимална мощност от 300 конски сили. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024