Lasurit eshop

Mercedes me предлага повече сега

Mercedes me предлага повече сега

Mercedes me предлага повече сега

Реклама Renault Arkana
Mercedes направи голяма актуализация на приложението си Mercedes me. Сегашната разширена оферта включва Mercedes me, Mercedes me Store и Mercedes me Service. Целта е връзката на автомобилите и смартфоните е да създаде цифрова екосистема, от която да могат да се развиват нови и гъвкави услуги.

Трите приложения вече са достъпни в App Store и Google Play Store. Хората от Щутгарт обещават по-лесна и интуитивна работа с тях. Според директора по продажбите на Daimler Брита Зегер, водачите на Mercedes могат удобно да уговорят сервизна среща с избрания от тях клон или безпроблемно да изпратят следващата дестинация за пътуване директно до автомобила, като използват приложението. Има и нови услуги - като отваряне или затваряне на прозорец или люк на покрива удобно с помощта на приложението.

Всички приложения на Mercedes me сега са тясно свързани, като е необходимо само общо влизане с Mercedes-ID. На всяко отделно приложение се задават специфични функции. „Те бяха адаптирани визуално и по отношение на съдържанието към изискванията на клиентите“, казват в съобщение от компанията.

С приложението Mercedes me може да се показва информация за състоянието на машината като изминат пробег, обхват или налягане в гумите. В допълнение, отоплението, горния люк или страничните стъкла могат да се управляват чрез приложението, а паркираното превозно средство може да бъде намерено чрез кратко светване на фаровете, например в тъмен гараж.

Приложението Mercedes me Store осигурява достъп до цифрови продукти от Mercedes-Benz. Той предоставя информация за времето на изпълнение на услугите Connect и оборудването по поръчка. По желание те могат да бъдат разширени по всяко време с помощта на смартфон, а сервизното приложение на Mercedes me ви напомня навреме за ходене до сервиза за инспекция или поддръжка.

Приложените показва активни светлини за предупреждение и препоръчва подходящи мерки по колата, като например проверка на налягането в гумите при спиране на следващата бензиностанция. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Бизнес /Business Mercedes-Benz

Нови средни и големи ванове от Mercedes-Benz

Апр 18, 2024
Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

Новият елбайк Xyber на Segway е тих звяр!

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Китай Техника /Technics Бизнес /Business Дизайн / Design Електромобили Honda Nissan Toyota

$45K EV използва твърдотелна батерия за пробег от 1000 км - видео

Апр 15, 2024