Opel Stock

FCA симулира електромобилността с нови приложения за смартфон

FCA симулира електромобилността с нови приложения за смартфон

FCA симулира електромобилността с нови приложения за смартфон

Реклама Honda ZR-V
Fiat Chrysler Automobiles (FCA) иска допълнително да популяризира собствените си предложения за електромобилност. Ето защо сега предлага приложението GOe, което е пригодено в два варианта - за електрическите и плъгин хибридните модели на марките Fiat и Jeep. Приложенията на Fiat GOe LIVE и GO 4xe LIVE скоро ще бъдат достъпни за безплатно изтегляне за операционните системи Android и iOS. Приложението симулира шофиране с електрическите и хибридни автомобили на марката.

Потребителите, които все още не притежават електрическа или хибридна кола, могат да използват приложението GOe, за да симулират пътуване по определен маршрут. Приложението изчислява изминатото разстояние, консумираната електрическа енергия, състоянието на батерията и оставащия обхват. GOe също така назовава станции за зареждане по маршрута и посочва кога батериите трябва да бъдат заредени. В края на виртуалното пътуване се определят възможните икономии на разходи за гориво и емисии на CO2, които биха се постигнали чрез използване на електрическите и хибридни автомобили на FCA в сравнение с конвенционалните превозни средства с двг.

Симулацията работи и в режим на живо, докато водачът седи в собствената си кола и пътува от индивидуален старт до дестинация. По този начин възможните икономии на разходи и емисии на CO2 могат да бъдат изчислени в сравнение с напълно електрически задвижвания нов Fiat 500 или зареждаемите хибриди от гамата модели на Jeep 4xe. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Тестове Авто глобус Електромобили Hyundai

Hyundai IONIQ 5 N е без аналог (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Mercedes-Benz

Mercedes-Benz показа G 580 EQ Technology. Цените започват от 142 621 евро (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024