New Dacia Duster

Награди Red Dot за Polestar

Награди Red Dot за Polestar

Награди Red Dot за Polestar

Реклама Skoda Monte Carlo
Polestar беше обявен за „Марка на годината 2020“ в тазгодишния конкурс за марки и комуникации на международно известните Red Dot Awards. Наградата се присъжда от Red Dot "за изключително добре проектирана комуникация с марката".

Тя се дава за „най-добрата марка в индустрията, която успява да представи еднакво изображение на марката по различни канали в комуникацията си“. Преди решението си членовете на журито прегледаха и оцениха точно 6992 записа, които бяха представени на онлайн заседание на журито.

„За мен е чест да бъдем обявени за марка на годината Red Dot“, заяви изпълнителният директор на Polestar Томас Ингенлат. В допълнение към основната награда, младата компания беше отличена с признанието „Най-доброто от най-добрите“ за своята последователност по отношение на качеството на дизайна и креативното изпълнение.

За дизайнерската разработка на Polestar 2, която беше направена през 2019 г., производителят на автомобили получава още една награда Red Dot: тази за креативност и усъвършенстване. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024