Opel Stock

Безопасно пътуване през кризата в автобуса

Безопасно пътуване през кризата в автобуса

Безопасно пътуване през кризата в автобуса

Реклама Nissan X-Trail
Автобусната превозна индустрия може да се ускори отново. След отмяната на забраната за шофиране за германските автобусни компании вследствие на пандемията Covid 19, пазарът на автобусни пътувания се възражда в някои сегменти. Важно е да се отбележи, че всеки, който реши да пътува в автобус на Mercedes-Benz и Setra, може да разчита на възможно най-високо ниво на безопасност и изключителен комфорт.

За да осигури на пътниците и шофьорите на автобуси още по-добра защита при по-нататъшния ход на пандемията Covid 19, Daimler Buses предлага решения за модернизиране на защита за водачи от стъкло и поликарбонат. Те вече са налични за Mercedes-Benz Citaro и за междуградски автобуси Setra LE с ниско влизащите. Подготовката за монтаж в автобусите е в разгара си.

Други мерки включват оптимизиране на използвания филтър за климатизация и определяне на мерки, които осигуряват оптимална вентилация на автомобила, дори когато автомобилът е спрял. Инженерите работят яко за увеличаване на дела на чист въздух във вътрешността на превозното средство и за по-нататъшно намаляване на концентрацията на компоненти, замърсяващи въздуха в автобусите, чиито системи също могат да бъдат оборудвани с дезинфектанти.

Безопасността на пътниците, шофьорите и другите участници в движението винаги е била в центъра на дневния ред на Daimler. Почти всички подходящи системи за помощ за активна и пасивна безопасност са отпразнували премиерите си в автобусите на марките Mercedes-Benz и Setra. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024