Skoda Kodiaq

Офроуд и с Opel Cargo и Vivaro

Офроуд и с Opel Cargo и Vivaro

Офроуд и с Opel Cargo и Vivaro

Реклама Honda ZR-V
От малки автомобили до флагман, от бензинови и дизелови до електрически автомобили: моделната гама на големите производителите на автомобили е широка и предлага нещо за всеки вкус и нужда. Например при Opel, Combo Cargo и Vivaro вече могат да се използват не само по нормалните пътища, но и извън тях.

Combo Cargo и Vivaro вече могат даимат задвижване на всички колела при поискване от страна на купувача - Vivaro дори в три варианта дължини на автомобила. Това означава, че лекотоварните превозни средства на Opel също могат спокойно да достигат отдалечени строителни площадки. Благодарение на системата за задвижване на всички колела и увеличения си просвет, те имат истински офроуд качества, обещани от производителя.

Пълното задвижване за Combo Cargo и Vivaro идва от елзаския специалист Dangel, който оборудва микробусите със системата 4x4 срещу доплащане съответно от 6400 евро и 6665 евро (плюс 1000 EUR за Combo Cargo / 300 EUR за Vivaro за подготовка за конвертиране 4x4 от Opel без ДДС.

Шофьорите на офроуд вариантите на Combo Cargo и Vivaro могат да избират между режимите на управление "ECO 2WD" и "AUTO 4WD", използвайки въртящ се превключвател на панела с инструменти. В режим "ECO 2WD" задвижването 4х4 остава изключено, двата автомобила на Opel вървят само с предно задвижване.

“Ако условията на пътя станат тежки, можете просто да преминете в режим "AUTO 4WD" по време на движение. Ако има някакво приплъзване на предните колела, вискозният съединител разпределя съответно мощността към задния мост” - обясняват инженерите на Opel.

На още по-трудна повърхност се препоръчва настройката "R. Lock". Тя заключва задната ос. Според Opel, опционално достъпният заден диференциал с ограничено приплъзване е предназначен да осигури най-добро сцепление дори в най-неблагоприятните условия на сцепление. Ако е необходимо, той може да предава целия въртящ момент дори само на едно задно колело. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024