Lasurit eshop

Bentley с нови аксесоари за обновената BENTAYGA

Bentley с нови аксесоари за обновената BENTAYGA

Bentley с нови аксесоари за обновената BENTAYGA

Реклама Skoda Stock
Само няколко дни след началото на обновената версия на SUV модела си BENTAYGA, Bentley анонсира подробности за новата линия аксесоари, налични за автомобила.

Основният акцент в новата гама продукти за доработка на Bentley BENTAYGA е специално разработената от специалиста в областта на изпускателните системи Akrapovič спортна конфигурация, която по думите на автомобилния производител обещава още по-отличителен звук. Изработена от титан, системата е вдъхновена от тази, с която беше оборудвано Pikes Peak Bentayga, поставила рекорд за SUV модел на емблематичното високопланинско състезание Пайкс Пийк в САЩ.

В линията аксесоари за BENTAYGA са включени също така комплект пътни и голф чанти, нови модулни системи за товарното отделение, допълнителен багажник за тавана, нови защитни постелки за пода и други.

Собствениците на BENTAYGA, които са и почитатели на велосипедите, могат да разчитат на нов багажник с възможност за транспортирането на до 3 колела, а допълнителна защита за купето се гарантира с двата модела специално оразмерени покривала, създадени с идеята за защита на автомобила на закрити и открити пространства. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Ретро Авто глобус Porsche

Porsche празнува „50 години Turbo“

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус

Всичко за ... Новото C3 на Citroen

Апр 16, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Електромобили XPeng

XPENG стъпва на два нови пазара

Апр 15, 2024