Opel Stock

Каква хиперкола си подари Кристиано Роналдо за новата титла (Видео)

Bugatti Centodieci

Bugatti Centodieci

Реклама Nissan X-Trail
Според информация на Corriere della Sera, за спечелването на деветата титла на Италия, футболистът на Ювентус си е направи впечатляващ подарък под формата на 1 от общо десетте представителя на Bugatti Centodieci, които някога ще бъдат произведени.

Роналдо, който е известен със своята слабост към луксозните, суперспортни и хиперавтомобили, може да се похвали с впечатляваща колекция, в която присъстват Bugatti Chiron и Veyron, Lamborghini Aventador, McLaren Senna, няколко модела на Ferrari и други.

За най-новото си попълнение- Bugatti Centodieci, базовата цена на което бе определена на 8 000 000 евро, обаче Ронадло ще трябва да изчака известно време, като по всяка вероятност ще получи автомобила си през следващата година.

Centodieci беше представено от Bugatti през август миналата година в чест на легендата EB110. Автомобилът е оборудван с 8-литров, W-образен, 16-цилиндров двигател с максимална мощност от 1600 конски сили. Колата е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.4 секунди, от 0 до 200 км/ч за 6.1 секунди, а до 300 км/ч за 13.1 секунди. Максималната й скорост на движение е електронно ограничена на 380 км/ч.

Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024