Skoda Monte Carlo

ALEXA, започни да зареждаш моята електрическа SKODA

ALEXA, започни да зареждаш моята електрическа SKODA

ALEXA, започни да зареждаш моята електрическа SKODA

Реклама Opel Stock
SKODA Auto съобщи, че приложението за мобилни телефони на марката- SKODA Connect, вече дава възможност на собствениците на 100% електрическото Citigo iV и зареждаемият хибрид Superb iV да стартират или преустановят процеса по зареждането на батерията на автомобилите с директна команда към виртуалния асистент Alexa на Amazon. От компанията споделят също така, че същата функционалност ще бъде добавена в приложението през есента и за онези от клиентите, които предпочитат виртуалният асистен на Google.

Освен да стартират/преустановят процеса по зареждането на своята електрифицирана кола, собствениците на Citigo iV и Superb iV ще могат да получават данни в реално време за процеса по зареждането, актуалния заряд на батерията, да пуснат климатичната инсталация, да се запознаят с общото техническо състояние на превозното средство и други, от комфорта на своя дом или онази точна на планетата, където се намират в момента.

След обновяването на SKODA Connect през август, от SKODA обещават, че същите функционалности- старт/стоп на процес зареждане, проверка на статуса на зареждането, проверка на ниво заряд, оставащо време до пълен заряд, старт/стоп на климатичната система, проверка на температурата, проверка на последна паркинг локация, проверка на маслото и сервизното обслужване, ще станат достояние на потребителите, които предпочитат услугите на виртуалния асистент на Google. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Geely

smart Concept #5 с премиера на Автосалон Пекин 2024

Апр 23, 2024
Авто Новини BG Авто BMW Ferrari Lamborghini Maserati Mercedes-Benz Porsche

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Електромобили Ford

Ford увеличи пробега на E-Transit до 402 километра

Апр 23, 2024