New Dacia Duster

Да си платиш за паркирането с ток

Nissan Pavilion

Nissan Pavilion

Реклама Opel Stock
Посетители на тематичен център на Nissan- Nissan Pavilion, в Йокохама, който отваря врати днес, могат да заплатят за паркирането на своя автомобил на територията на комплекса с електрическа енергия, стига разбира се той да е електрически или електрифициран.

Тематичният изложбен център Nissan Pavilion е поредната инициатива на марката, с която тя демонстрира желанието си да работи за това хората да живеят в един по-добър свят. При посещението си в обособената кафетерия, поръчките на клиентите се реализират с помощта на електрическа енергия генерирана в батерийните блокове на Nissan Leaf или от интегрираната соларна инсталация.

На обособени места в Nissan Pavilion, желаещите могат да се докоснат до тръпката на електрическата Formula E, да се повозят в изцяло новия електромобил на марката Nissan Ariya, да се запознаят с най-новите технологични достояния на компанията от областта на електрическата мобилност, в това число и с еволюиращата система за автономно управление ProPILOT, Invisible-to-Visible (I2V), да поиграят виртуален тенис с посланика на Nissan в спорта Наоми Осака и други.

NISSAN ARIYA ще се предлага във версии с 2 и четири задвижващи колела, като и двете са налични с батерии с капацитет от 65 и 90 kWh. Модификацията 4WD ще бъде оборудвана с по-мощни електрически мотори с мощности от 340 и 400 конски сили. Вариантът с две задвижващи колела ще бъде наличен с 218 и 242 конски сили. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024